Lydbøger » Blå Stjerne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Blå Stjerne Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Den historiske samt meget underholdende roman Blå stjerne er skrevet af den svenske forfatter ved navnet Jan Guillou. Forfatterens værker er populære på den internationale scene, og mange af hans værker er blevet filmatiseret samt blevet lavet til tv-serier.

Blå stjerne er femte værk i serien om Det store århundrede, og værket følger igen familien Lauritz og Hamilton. Denne gang hører man om to af familien Lauritz yngste døtre, nemlig Johanne og Rosa. Rosa arbejder for efterretningstjenesten, og Johanne er en del af den norske modstandsbevægelse.

Johanne er også en del af SOE, som er en engelsk sabotageorganisation. Johanne har fået ansvaret for en vigtig opgave, som involverer de norske jøder. Mon hun klarer opgaven?

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 7 minutter

Blå stjerne: Handling

Den velkendte svenske forfatter ved navnet Jan Guillou har med romanen Blå stjerne igen udvidet hans serie om Hamilton. Ved at læse Blå stjerne er man garanteret en underholdende samt historisk fortælling om Anden Verdenskrig. Ved at lytte til Blå stjerne lydbog kommer man helt tæt på de nervepirrende episoder og forhold, som hemmelige agenter levede under.

Man kan i dag lytte til Blå stjerne lydbog gratis, hvis man vil høre en uforglemmelig faglig fortælling, som stadig formår at underholde dig fra start til slut.

Man introduceres i Blå stjerne lydbog for familien Lauritz. Mere specifikt bliver man faktisk introduceret til den nye generation i denne usædvanlige familie. Man hører i Blå stjerne lydbog, at den yngste datter i familien har navnet Rosa. Rosa er ansat i efterretningstjenesten hos forsvaret. At hun er ansat ved forsvaret giver hende et unikt samt detaljeret indblik ind i krigen, og hun har et stort indsigt i viden om krigen, som andre ikke nødvendigvis har.

Lyt til Blå stjerne lydbog gratis, og hør også om Rosas søster ved navnet Johanne. Johanne har siden starten af krigen arbejdet for Norge som en kurér, og hun er derfor en del af modstandsbevægelsen. Johanne er nu placeret midt i al balladen, og hun har indsigt ind i Stockholms meget hemmelige spionage og forræderi. Hun er nemlig rekrutteret af SOE, der er en sabotageorganisation fra England. Her går hun under pseudonymet Blå stjerne.

Johanne har én vigtig opgave. Hun skal hjælpe den norske modstandsbevægelse, som nu forsøger at redde norske jøder ud af samfundets holocaust. Denne vigtige opgave får hun ansvaret for. Mon hun klarer det?

Om forfatteren: Jan Guillou

I midten af 1944 er Jan Guillou født, og Jan Guillou er en velkendt svensk journalist samt forfatter.
Forfatteren fra Sverige er en velkendt figur på den litterære scene, men ikke kun i Sverige. Forfatterens værker er nået bredt ud til diverse internationale lande, hvor de har modtaget en del anmelderros, og de er kommet på diverse toplister af læserne.

Forfatterens værker er desuden i større omfang blevet filmatiseret. Nogle er såmænd også udgivet serier, som bliver fremvist i fjernsynet. Disse film er baseret på hans historiske samt underholdende romaner, som blandt andet følger Carl Hamilton, der er en agent fra Sverige. Romanen Blå stjerne er et eksempel på en af romanerne, som kommer omkring denne agent.