Lydbøger » Blæst

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Blæst Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Mette Kirk

lydbog og e-bog

Introduktion

Blæst er en dramatisk fortælling om en familie, der har set sin del af svære tider. Men deres svære tider er ikke forbi, da DR begynder at producere en serie, om den turbulente barndom, som Silas Ruby var udsat for.

Der er skruet op for alle tasterne, og Ruby familien er på vej tilbage i søgelysets skær i Blæst. Men intet bliver som forventet, og pludselig er medierne optaget af en mordsag i stedet for en dokumentarserie om fortiden.

Blæst er en uafhængig krimifortælling fra forfatter Anne Mette Kirk, som du sent kommer til at glemme. Lige når du tror, at du har regnet det hele ud, kan du blot begynde forfra på næste side.

Informationer:

Oplæser: Maria Garde
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 14 minutter

Blæst: Handling

Blæst lydbog begynder hos Danmarks Radio. Her kører den uofficielle PR-maskine på højt tryk som optakt til den nye serie, der skal overtage sendefladen om søndagen. Millioner af danskere venter i spænding på serien, Røde papirer, der snart skal sendes for første gang i Blæst lydbog gratis. Men ingen er mere spændt eller nervøs end Silas Ruby. 

Silas Ruby har selv skrevet serien, samt været instruktør på den. Men det der gør den mest personlig, er det faktum, at serien er baseret på Silas’ egen barndom, som var alt andet end sukkersød. I samarbejde med Bjørg Walsted, den nye dramachef med mange talenter, kan de kun vente i spænding på danskernes reaktion i Blæst lydbog.

Silas er dog klar over, at det bliver en speciel oplevelse for resten af hans familie at se deres historie på tv på den måde. Derfor har han forsøgt at tage mediestødet i optakten ved at tage hjem til sin far og sin søster. Sammen i deres barndomshjem er det meningen, de skal se det første afsnit af Røde papirer sammen i Blæst lydbog gratis.

Men intet går som planlagt, og samme aften må Marc Abildgaard træde til i sit arbejde som politiefterforsker, da han bliver kaldt ud til familien Rubys barndomshjem. Faderen og søsteren er blevet skudt. Silas er blevet anholdt midt i et formodet flugtforsøg i Blæst lydbog. Det spørgsmål, som Abildgaard ikke kan finde svare på er, om Silas faktisk var på flugt, eller om han var desperat efter at finde hjælp. Pludselig bliver Bjørg også inddraget i sagen. Men samtidig med at Bjørg stiller spørgsmålstegn ved det hele, må hun pludselig se sig selv midt i en farlig leg med en kynisk morder.

Om forfatteren: Anne Mette Kirk

Anne Mette Kirk har skrevet en række spændende kriminalhistorier, hvor Marc Abildgaard spiller en central rolle i hver bog. Det startede med Knust, som siden blev efterfulgt af Låst, før læseren nu kan blive underholdt af Blæst.

Hver historie er lige så medrivende som den næste, ikke mindst fordi Abildgaard aldrig lader til at have alle svarene, selvom læseren måske forventer dette.

Hvis du tidligere har læst kriminalromaner af forfattere som Viveca Sten eller Lone Theils, kan du roligt forsøge dig med en af Anne Mette Kirks medrivende spændingsromaner. Her er spænding og drama på alle siderne, og de vil holde dig vågen til langt ud på natten, før du får de nødvendige svar.