Lydbøger » Blindt had

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Blindt had Lydbog

0/5

Forfatter: Jan Larson

lydbog

Introduktion

Frankrig er præget af stor splittelse og krig. Mange års uroligheder har sat dybe spor i det franske samfund, og landet er generelt i social krise. Det er de rammer, som Blindt had udspiller sig inden for. Her møder vi Christophe Crayssac, som er en magtfuld leder med en plan om at omvælte regimet og profitere på det.

Denne diabolske plan bliver nøje udført, men snart finder Crayssac sig i problemer i Blind had lydbog. For i takt med at planen udvikler sig, vælter skeletterne ud af skabet. Lyt til Blindt had lydbog gratis og følg med i, hvordan den dramatiske fortælling udspiller sig.

Informationer:

Oplæser: Niels Borup
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer og 55 minutter

Blindt had: Handling

Det fortælles i begyndelsen af Blindt had, at Frankrig er gået hen og blevet et land, der er præget af stor splittelse og krise. Efter mange års uroligheder, optøjer og strejker er samfundet nu blevet påvirket i stor grad. Landet er ifølge Blindt had lydbog blevet et samfund, der er i en social krise. Faktisk er krisen så stor, at det er blevet en trussel mod nationens eksistens.

Lyt til Blindt had lydbog gratis og følg Christophe Crayssac, som er en magtfuld leder. Crayssac er leder i et af de mest indflydelsesrige fagforbund i landet, og han har udtænkt en detaljeret plan. Ifølge Blind had har Christophe Crayssac en diabolsk plan om, hvordan landets korrupte regime skal væltes. Det fortælles nemlig i Blindt had, at det ifølge vores hovedperson er nødvendigt at vælte eliten, så magten kan komme tilbage til arbejderklassen.

Lyt til Blindt had lydbog gratis og følg med i, hvordan planen udføres. Det bliver hurtigt klart, at der skyes ingen midler i kampen mod målet. Selvom Crayssacs oprindelige plan handlede om magt til folket, så går der ikke længe i Blindt had, før han begynder at arbejde for egen vindings skyld. Derfor udvikler begivenhederne sig naturligvis i mere dramatisk retning, og Crayssac bliver mere og mere kynisk.

Planen går godt, men inden længe kommer Crayssac i problemer, når skeletterne begynder at vælte ud af skabet. Pludselig finder vores hovedperson sig midt i en straffesag, der kan få store konsekvenser for fremtiden. Lyt til Blindt had lydbog og følg med i, hvordan dette udspiller sig.

Om forfatteren: Jan Larson

Den danske forfatter og tidligere forretningsmand Jan Larson står bag Blindt had. Larson er bedst kendt for sin karriere som erhvervsmand, men i 2007 gav han sig i kast med noget helt nyt. Det var nemlig året, hvor han for første gang udkom som skønlitterær forfatter og udgav ”Diamanthandleren”. Jan Larson er i dag bosiddende i Nice i Frankrig, hvor han arbejder på udgivelsen af flere værker.

Siden udgivelsen af debutromanen har Larson udgivet flere skønlitterære værker. Her kan blandt andet nævnes ”Forræderiske Våben”, ”Øje”, ”Løsesum”, Blindt had og senest ”Den Ultimative Hævn”, der udkom i 2013. Alle disse værker er udkommet på forlaget Siesta.