Lydbøger » Blod på sneen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Blod på sneen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

I Blod på sneen af Jo Nesbø følger man hovedpersonen Olav. Olav er et meget ensomt samt trist individ. Olav er dog stærkere end hvad man tror, han er nemlig en lejemorder. Dette er blandt andet grunden til at Olav er ensom, da det ikke er passende at være tæt knyttet til et andet menneske, hvis ens erhverv er at være lejemorder.

I Blod på sneen lydbog hører man, at han har fået en ny opgave. Men denne opgave skulle vise sig for at være helt speciel. Få Blod på sneen lydbog gratis, og find ud af hvorfor denne opgave kommer til at være et større problem for Olav.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 4 timer og 19 minutter

Blod på sneen: Handling

Blod på sneen er en roman, som er skrevet af den norske forfatter Jo Nesbø. Dette er en kriminalroman. I Blod på sneen lydbog følger man hovedpersonen Olav. Olav er et ensomt individ, og han føler at hans liv er tomt. Grunden til Olavs følelse af ensomhed skyldes han karriere. Olav er nemlig en lejemorder. I Blod på sneen finder man ud af, at arbejdet som lejemorder er med til, at han ikke kan komme tæt på andre individer.

I Blod på sneen fortæller Olav, at han ikke kan bruges til noget andet, og dette var grunden til hans job. Han kunne nemlig ikke være flugtbilist, røver eller handle med narkotika. Olav er ikke dum, men dette blev han opfattet som, fordi han var ordblind.

I Blod på sneen lydbog informeres man om, at Olav har fået en ny opgave. Olav arbejder for en mand ved navn Hoffmann. Hoffmann vil gerne have sin kone dræbt, da hun var ham utro. Da han fik denne opgave var han ikke begejstret, men han kunne ikke benægte at udføre opgaven. Nægtede han opgaven ville hans liv blive sat i fare. Det blev heller ikke bedre for situationen, at han var blevet forelsket i Hoffmanns kone.

Lejemorderen beslutter sig for at redde kvindens liv. Dette får dog fatale konsekvenser, da Olav sætter sit liv på spil, ved at han ikke adlyder Hoffmanns ordre. Få Blod på sneen lydbog gratis for at finde ud af hvad der sker.

Bogen handler ikke kun om mord, men involverer også mange forskellige følelser. Heriblandt kærlighed, ensomhed og frygt. Man ved heller ikke hvem man virkelig kan stole på, da det var lejemorderen som valgte at redde kvinden. Lejemorderen er også den der valgte at give sine sidste penge til andre med et større behov.

Om forfatteren: Jo Nesbø

Jo Nesbø er født i 1960 og er en norsk forfatter, journalist, musiker og civiløkonom. Jo Nesbø havde endda en tidligere karriere som professionel fodboldspiller. Han spillede for den norske Tippeliga-klub Molde FK.

De fleste danskere kender dog den norske forfatter fra sin serie af kriminalromaner. I sin serie af kriminalromaner følger man den norske politimand Harry Hole. Ud over de spændende samt nervepirrende kriminalromaner, så har forfatteren skrevet børnebøger. Børnebøgerne handler om Doktor Proktor, og hver bog har sit eget handlingsforløb. I sit hjemland er Jo Nesbø midlertidigt kendt for at være frontfigur i bandet Di Derre, hvilket på dansk betyder Dem Dér.