Lydbøger » Blodig jagt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Blodig jagt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Chris Carter

lydbog og e-bog

Introduktion

For tolvte gang er Chris Carter klar med endnu en drabelig krimi. Denne gang er det store spørgsmål, om Robert Hunter endelig lader til at have mødt en, der kan overgå ham og slippe afsted med det.

I Blodig jagt bliver Hunter kaldt ind til en sag som ingen anden, han nogensinde har oplevet. Det værste gerningssted i sin karriere siger noget om, hvilket syn der møder Hunter, da han møder op på gerningsstedet. Som om det groteske syn ikke var nok, har gerningsmanden efterladt sig et forstyrret digt på ofret. Blodig jagt er endnu en drabelig og intens krimi fra Chris Carter. Han har gjort det til sin karriere at chokere med sin historier hver gang.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 15 timer og 35 minutter

Blodig jagt: Handling

Blodig jagt lydbog starter med et enkelt drab. Det bliver til en sag, hvor den pågældende gerningsmand viser sig at være mere blodtørstig, end nogen gerningsmand, Robert Hunter har eftersøgt før. Det ender med at blive en sag, der kommer til at presse ham til det absolut yderste i sin karriere. For første gang kommer Robert Hunter til at tvivle. Har han denne gang mødt sin overmand? Hør hvordan historien ender ved at høre Blodig jagt lydbog gratis.

Det er den farlige introduktion, som Blodig jagt lydbog byder på. Herfra går det kun hurtigere for hvert kapitel sagen udfolder sig i. Hunter bliver kaldt ud til et gerningssted, der viser sig at være mere barbarisk end noget andet, han før har oplevet. Som om det ikke var nok, finder retsmedicinerne noget mere forstyrrende i deres undersøgelser. Fastgjort inde i drabsofferet finder de et digt.

Historien i Blodig jagt lydbog tager hurtigt fart herefter. Hunter skal gøre en stor indsats for at følge med i sagens udvikling. Især da endnu et drab opdages. De to drag er vidt forskellige med den ene lille undtagelse af endnu et digt efterladt inde i ofret. Kombinationen af de to digte viser midlertidig også, at to drab kun lader til at være begyndelsen.

Blodig jagt lydbog gratis er den mest intense sag som læseren kommer til at læse i følgeskab med Robert Hunter. Det er den mest disciplinerede gerningsmand, Hunter skal forsøge at fange, før det er for sent. For gerningsmanden dræber ikke bare sine ofre. Han vil give dem en lektion i deres egen frygt, inden de møder deres egen død.

Om forfatteren: Chris Carter

Siden Chris Carter begyndte at udgive sine medrivende krimier, har han konsekvent ligget på bestsellerlister med hver nye bog. Blodig jagt er den tolvte i serien om Robert Hunter. Kritikere spår den til at være den mest intense i hele serien. Læsere, der har fulgt med siden Krucifiks-morderen første gang udkom tilbage i 2010, kan se frem til endnu en nådesløs krimi fra Carter.

Med Blodig jagt understreger Carter blot, hvilken god krimiforfatter han er blevet med tiden. Som altid trækker han på sin egen erfaring som kriminalpsykolog. Hvilket gør ham i stand til at skrive de mest skræmmende gerningsmænd, som ingen har lyst til at møde i virkeligheden.