Lydbøger » Blodskyld

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Blodskyld Lydbog

4.2/5

Forfatter: Åsa Larsson

lydbog og e-bog

Introduktion

I Blodskyld vender Rebecka Martinsson endnu engang tilbage til Kiruna. Denne gang begynder det som en tur for selvrenselse, men det ender meget værre end det. En sag hos politiet leder dem til Rebecka, da de begynder at se nærmere på fortiden. Og pludselig må Rebecka også stå ansigt til ansigt med sin fortid og de dæmoner, hun har forsøgt at løbe fra i så mange år.

Blodskyld har samme stemning som den første i serien havde. Det er den rolige by Kiruna, der endnu engang er i centrum for en mordefterforskning, der har forbindelser til de religiøse folk i byen.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrman
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 50 minutter

Blodskyld: Handling

Blodskyld lydbog tager læseren med tilbage til Kiruna-området. Sommeren er ved at gå på hæld, men luften kan stadig være tyk af myg, mens lyset skiftes til at flække dagene og nætterne. Da sommeren er ved at slippe sit tag i området, kommer regnen. Den kolde regn, der føles som nåle af is på huden, når den falder i tætte stråler fra en dunkel himmel i Blodskyld lydbog gratis.

Siden begivenhederne i Solstorm har Rebecka Martinsson sygemeldt sig. Juristjobbet i Stockholm tog for meget af hendes mentale helbred, og hun har brug for at vende tilbage til Kiruna igen for at kunne se sine dæmoner i øjnene en gang for altid. Når man har været vidne til ikke mindre end tre mord i sin barndom, opbygger det en række traumer, som vil være svære for enhver at overkomme i Blodskyld lydbog. 

Det hjælper heller ikke på sagen, at der er sket endnu et religiøst mord i byen, da Rebecka vender tilbage igen. Denne gang er det den meget bramfrie præst, Mildred Nillson, som findes død og lemlæstet. Det minder alt for meget om begivenhederne i Solstorm, som Rebecka desperat prøver at lægge bag sig i Blodskyld lydbog gratis.

Da betjenten Anna-Maria begynder at undersøge sagen, begynder hun at åbne for gamle sår fra fortiden for Rebecka. De to kvinder kunne ikke være mere forskellige, men nu tvinges de til at samarbejde om at løse fortidens mysterier i Blodskyld lydbog. Det er ikke til at sige, hvad årsagen er, men pludselig må Rebecka indse, at hele hendes liv er i fare, for hver dag efterforskningen skrider frem.

Om forfatteren: Åsa Larsson

Serien om Rebecka Martinsson begyndte først med Solstorm, og nu fortsætter den med Blodskyld. Hele serien af Åsa Larsson om det nordlige Kiruna fortæller hver sin dystre historie, som Rebecka må stå ansigt til ansigt med. Hele serien dækker over seks bøger, hvor den næste i serien hedder Sort Sti.

De detaljer der er lagt i bøgerne, er ingen overraskelse. Åsa Larsson er selv opvokset i samme område, som Rebecka hele tiden må vende tilbage til. Forskellen er blot, at Larsson selv opdigter de horrible begivenheder, som Rebecka må se sig udsat for i Blodskyld.

Hvis du tidligere har læst andre skandinaviske krimiforfattere som Viveca Sten eller Camilla Grebe, kan du roligt se frem til at nyde en Åsa Larsson-krimi.