Lydbøger » Blondinens betragtninger

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Blondinens betragtninger Lydbog

4.3/5

Forfatter: Helle Thorning-Schmidt

lydbog og e-bog

Introduktion

Helle Thorning-Schmidt melder sig ind i kampen om feminisme med sin nyeste bog. Siden hun blev Danmarks første kvindelige statsminister, har tingene ændret sig. I Blondinens betragtninger gør Helle Thorning-Schmidt op med det kvindesyn, som stadig påvirker Danmark i det 21. århundrede.

Blondinens betragtninger er første gang, at Helle Thorning-Schmidt aktivt påtager sig mærkaten feminist, og hun gør det med rank ryg og skarpe betragtninger. Blondinens betragtninger er en bog, som gør op med det 21. århundrede, og den påståede ligestilling, som Danmark insisterer på at have. 

Med personlige beretninger fortæller Helle Thorning-Schmidt, hvorfor hun ikke mener, at det er tilfældet. Mange har en holdning til Helle Thorning-Schmidt, som de bør sætte på pause for at læse Blondinens betragtninger uden forbehold.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 16 minutter

Blondinens betragtninger: Handling

Blondinens betragtninger lydbog er et stærkt indspark i den feministiske debat i Danmark. Som Danmarks første kvindelige statsminister har Helle Thorning-Schmidt oplevet og hørt mange holdninger, som langt de færreste kvinder kan drømme om at sætte sig ind i. Med Blondinens betragtninger lydbog gratis træder Helle Thorning-Schmidt ind på feminist-scenen, og hun deler sine egne erfaringer fra en verden, som i mange år har været stærkt domineret af mænd.

Helle Thorning-Schmidt er åben og personlig i sin nye bog Blondinens betragtninger, som blæser sig lige ind midt i den kontinuerlige debat om ligestilling og mange andre stærke feministiske holdninger.

Som en kvinde, der har siddet med en stor del af magten over det politiske Danmark, er det ikke nogen overraskelse, at det også bliver inddraget i Blondinens betragtninger lydbog. Ej heller er det overraskende, at sager, der florerede under hele #metoo bevægelsen, da den kom frem, også bliver inddraget i Helle Thorning-Schmidts feministiske tidsånd.

I sin politiske karriere har Helle Thorning-Schmidt ofte være mediepåklædt fra mange andre synsvinkler. Blondinens betragtninger lydbog er helt og holdent hendes egne meninger. Her er der ikke blevet redigeret mellem linjerne, i håb om at nå ind til fleste potentielle politiske agendaer. Helle Thorning-Schmidt fremlægger sine holdninger med stor indsigt uden at glemme humoren samtidig med, at hun underbygger alle sine observationer med fornuftig research og håndgribelige fakta.

Blondinens betragtninger lydbog gratis er ikke blot en bog om feminisme fra en tidligere kvindelige statsminister. Det er også en bog med indsigt i, hvorfor køn ikke burde have så stor betydning, som det har i det danske samfund. Det er en bog om, hvordan alle, ligegyldigt hvordan de identificerer sig, stadig kan arbejde for, at den danske verden kan komme endnu tættere på ligestilling.

Om forfatteren: Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt har en stor og betydelig karriere som politiker bag sig, hvor hendes største bedrift for mange var, da hun blev Danmarks første kvindelige statsminister. Siden Helle Thorning- Schmidt har trådt et skridt tilbage fra den politiske scene, har hun ikke stoppet sit politiske arbejde. 

Med Blondinens betragtninger træder hun ind i en kulturel debat, som kontinuerligt udvikler sig i Danmark, og som mange har en holdning til. Helle Thorning-Schmidt har tidligere skrevet en biografi, men Blondinens betragtninger er første gang, hun skriver en fagbog, som også har egne personlige holdninger. Af samme årsag har Helle Thorning-Schmidt selv valgt at læse sin bog op til lydbog, for at yde bogen sin retfærdighed om et emne, som konstant bliver berørt i medierne.