Lydbøger » BOB

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

BOB Lydbog af Helle Helle

3.9/5

Forfatter: Helle Helle

lydbog og e-bog

Introduktion

I BOB følger vi den stille mand ved navn Bob. Bob har en kæreste, og det er hende, som fortæller historien om vores hovedperson. Han er en mand, der ikke helt ved, hvad det er, som han ønsker i livet. Han føler sig faktisk ikke rigtig hjemme eller tilpas nogle steder.

Følg med i historien i BOB lydbog gratis, hvor forholdet mellem Bob og vores fortæller diskuteres. For skal de to nogensinde have børn, og flytter de nogensinde til Vanløse, som de har talt om? Helle Helle har med BOB lydbog skabt en spændende fortælling om en almindelig mand, der har meget at slås med.

Informationer:

Oplæser: Helle Helle
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 44 minutter

BOB: Handling

Forfatter Helle Helle indleder sin nye roman med titlen BOB med ordene ”Flytter Bob og jeg så til Vanløse”. Dette er en indledning, der meget godt forklarer, hvem Bob er. For Bob viser sig nemlig hurtigt i BOB at være en mand, der ikke ved, hvad han skal. Han føler sig ikke rigtig hjemme og tilpas.

Bob har en kæreste, der har travlt med studiet, mens Bob selv har en smule arbejde på det lokale sømandshotel. På dette hotel går Bob stille rundt og rydder op, indretter værelser og fylder tiden med, hvad han nu lige føler for. Det, der dog også fylder Bobs tanker i BOB lydbog er, at han gerne vil tilbringe fremtiden sammen med sin kæreste. Det er Bobs kæreste, der fortæller historien i BOB lydbog.

På trods af, at fortælleren i BOB er Bobs kæreste, fortæller hun udelukkende om Bobs liv. I BOB er der specielt fokus på de dele af Bobs liv, som hun ikke er en del af. Hun fokuserer nemlig meget på, om de på et tidspunkt skal giftes og have børn, men dette er elementer, som Bob meget få gange har bragt op. Derfor er hun ikke sikker på, hvad det er, han vil.

Lyt til BOB lydbog gratis og find ud af, hvordan forholdet mellem Bob og vores fortæller i BOB udvikler sig. Kan forholdet holde, eller kommer kærligheden til at briste? Og flytter de to nogensinde til Vanløse og starter en familie? Giv dig i kast med BOB og følg med i denne nye roman af Helle Helle.

Om forfatteren: Helle Helle

Helle Helle er forfatter til BOB, og hun er blandt Danmarks mest populære forfattere. Hun blev uddannet fra Københavns Universitet i 1987 med en grad i litteraturvidenskab. Hun tog senere en uddannelse fra Forfatterskolen, som hun afsluttede i 1991. Herefter debuterede som forfatter med bogen ”Eksempel på liv”, der udkom hos Gyldendal i 1993. Hendes bøger er i skrivende stund oversat til 22 forskellige sprog og er udkommet i en lang række lande.

For sit forfatterskab har Helle Helle modtaget prestigefyldte priser som Kritikerprisen i 205, De gyldne Laurbær i 2012, Det Danske Akademis Store Pris i 2016 samt Holbergmedaljen i 2019.