Lydbøger » Bobler, bullshit og børsfest

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bobler, bullshit og børsfest Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lars Tvede

lydbog og e-bog

Introduktion

Bobler, bullshit og børstfest er en fortælling om, hvordan en serieinvestor, entrepenør og forfatter tog en række kloge beslutninger kort før en krisetid.

Hør i Bobler, bullshit og børsfest om, hvordan Tvede navigerede aktiemarkedet før, under og efter Coronakrisen. For hvad man vi lære om, hvordan mennesker opfører sig i en krisetid, og hvordan man vi undgå, at vi selv bliver ramt af panik? Lær om, hvordan markedet bevæger sig, om der er en rytme, og hvordan du kan læse markedsmekanismer og forhåbentlig udnytte dem til din egen fordel.

Lyt til Bobler, bullshit og børsfest lydbog gratis og hør om, hvordan Lars Tvede holdt hovedet koldt og tjente gode penge før og under Coronakrisen.

Informationer:

Oplæser: Tobias May Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi
Længde: 5 timer og 57 minutter

Bobler, bullshit og børsfest: Handling

Bobler, bullshit og børsfest beskæftiger sig med, hvad det mest essentielle, som enhver investor bør vide, er. Hvordan bærer man sig ad med at navigere markedet i en krisetid, hvilke faldgruber er der, og hvordan undgår man dem? Dette er nogle af de spørgsmål, som serieinvestor og entreprenør Lars Tvede forsøger at give svar på i Bobler, bullshit og børsfest lydbog. Bogen tager sit udgangspunkt i, hvordan Tvede selv formåede at holde hovedet koldt og navigere børsmarkedet under Coronakrisen.

Bobler, bullshit og børsfest fortæller, at da Coronakrisen i første omgang ramte verden, solgte Tvede alle sine aktier. Herefter ventede han lige så stille og forsøgte at finde ud af, hvornår de havde ramt bunden, hvorefter han købte dem tilbage igen billigere end før. Fortællingen i Bobler, bullshit og børsfest lydbog lyder jo lige til, men hvordan formåede Tvede at gøre det, som mange andre ikke gjorde?

Få et indblik i, hvordan Tvede formåede at læse markedet, hvilke erfaringer han måtte trække på, og hvad han har lært af dette i Bobler, bullshit og børsfest. Lær mere om, hvordan du kan træffe mere rationelle beslutninger, når du handler med aktier, og hvordan du skal handle, når andre mennesker rammes af panik i en krisetid.

Bobler, bullshit og børsfest er letlæselig, da den er bygget op med korte, informative kapitler. Derfor er det forholdsvis nemt at skabe sig et overblik over, hvad det er, som Tvede forsøger at lære fra sig. Læs blandt andet om, hvorfor markeder har en fast rytme, og hvorfor specielt aktier har en tendens til at give større afkast end andre aktiver.

Hvis du foretrækker lydbøger, så kan du lytte til Bobler, bullshit og børsfest lydbog gratis.

Mediernes anmeldelser:

"Læs bogen og bliv klædt på til at diskutere ... en fremtidig og anderledes verden". 5 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Sprudlende formidlingsglæde". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Lars Tvede

Lars Tvede er en dansk forfatter, finansmand og iværksætter, der blev født i 1957. Han er mest kendt for sit arbejde med iværksætteri, hvor han har stiftet og medstiftet en række virksomheder, primært inden for finanser og informationsteknologi. Flere af Tvedes virksomheder har endda vundet priser i både ind- og udland.

Tvede har dog også markeret sig som fatter, hvor han står bag en række værker omkring børshandel og markedsføring. Det er også her, at vi finder titlen Bobler, bullshit og børsfest. Nogle af disse værker har også vundet priser, og bøgerne er i skrivende stund oversat til mere end 10 sprog.

Du kan lytte til bobler, bullshit og børsfest lydbog gratis på de danske lydbogstjenester.

Hvis du efter bogen laver en søgning på “køb aktier“, fordi du ikke kan vente med at komme i gang med investering, så lad os spare dig tiden. Besøg Aktiebegynder.dk, hvor du kan finde alle de informationer som du har brug for.