Lydbøger » Boghandlen ved Themsens bred

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Boghandlen ved Themsens bred Lydbog

4.4/5

Forfatter: Frida Skybäck

lydbog og e-bog

Introduktion

Nogle gange skal der en god portion fiktion til for, at livet kan finde en uventet drejning. Det er i hvert fald, hvad der sker for Charlotte i Boghandlen ved Themsens bred. Det er en historie om at finde sig selv igen, mens sorgen raser gennem din krop og forvandler dig til en anden.

Boghandlen ved Themsens bred er en historie om det fællesskab, som bøger kan være med til at danne, når først man finder nogen af dele kærlighed for litteratur med.

I Boghandlen ved Themsens bred får Charlotte en overraskende nyhed, der får hende til at rejse fra alt, hvad hun kender. Hun efterlader sin sorg hjemme i Stockholm, i håb om at starte på ny i London.

Informationer:

Oplæser: Karen Linnebjerg Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 29 minutter

Boghandlen ved Themsens bred: Handling

Boghandlen ved Themsens bred lydbog en er af de rigtig gode romaner, der får dig til at blive varm om hjertet. Det er historien om Charlotte, der lige er blevet ramt af en tragisk ulykke, og nu har mistet sit livs kærlighed. Livet i Stockholm virker til at være gået i stå for Charlotte og det eneste, der fylder mere og mere i hendes liv, det er den alt-om-gribende sorg i Boghandlen ved Themsens bred lydbog gratis.

Da Charlotte pludselig får en besked om, at hun har en ukendt moster i London, som ovenikøbet har nedarvet en gammel boghandel til hende, ser hun det som en ny mulighed. Til trods for at kende intet som helst til mosteren, pakker Charlotte sine tasker og rejser afsted til London. Da Charlotte ankommer til huset i Boghandlen ved Themsens bred lydbog, indser hun hurtigt, at den tilhørende boghandel er mere end bare faldefærdig, og en konkurs lurer lige rundt om hjørnet.

Charlotte aner ingenting om, hvordan man skal drive en boghandel, men hun gør et ihærdigt forsøg for at komme til at tænke på noget andet end sorg. Hun får heldigvis meget hjælp fra de noget excentriske medarbejdere, som hurtigt bliver hendes gode venner og giver hende nyt håb om tilværelsen i Boghandlen ved Themsens bred lydbog gratis.

For hver dag der går, bliver Charlotte mere og mere optimistisk med undtagelse af en ting. Hvem er denne moster, som Charlotte aldrig har mødt i sit liv? Og hvilke hemmeligheder gemmer det nedarvede hus og boghandel på i Boghandlen ved Themsens bred lydbog?

Om forfatteren: Frida Skybäck

Boghandlen ved Themsens bred er den slags romaner, der får dig i godt humør, mens du kan undre dig om plottet fra start til slut. Forfatter Frida Skybäck har tidligere skrevet andre romaner, hvor bøger også spiller en forholdsvis central rolle. Det gælder blandt andet Bogklubben ved verdens ende, som også frembringer et smil på læben hos læseren. Derudover kan danske læsere også komme i godt humør af Dagbogens hemmelighed.

Boghandlen ved Themsens bred er den tredje roman af Frida Skybäck, som er oversat til dansk. Det er en bog om uventede forelskelser og en tyk gammel kat, som alt sammen er med til at give en ny tilværelse i livet.