Lydbøger » Bogklubben ved verdens ende

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bogklubben ved verdens ende Lydbog

3.9/5

Forfatter: Frida Skybäck

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er 30 år siden, at Patricias søster, Madeleine, forsvandt fra en lille skånsk kystby. Det er 30 år siden, og alligevel modtager Patricia pludselig et brev med Madeleines halskæde i. I Bogklubben ved verdens ende rejser Patricia tilbage til den by, som ændrede hele hendes liv, da hendes søster pludselig forsvandt. 

Det er en rejse for Patricia, som ikke bliver, hvad hun havde regnet med, men måske lige hvad hun havde brug for. For da Madeleine Grey forsvandt efter kun at have boet i den lille kystby i få uger, var der ingen spor at finde, og Patricia fik aldrig nogle svar. Bogklubben ved verdens ende lydbog er historien om Patricias opgør med fortiden, og modet til at se uønskede svar i øjnene.

Informationer:

Oplæser: Karen Linnebjerg Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 10 timer og 31 minutter

Bogklubben ved verdens ende: Handling

Det er en varm dag i maj, da Madeleine Grey flytter til den skånske kystby for at arbejde som frivillig. Der går dog kun et par uger før hun pludselig forsvinder. Ingen kan finde hende. De mange eftersøgninger ender blindt og til sidst kan der ikke gøres med. Indtil en dag 30 år senere, hvor Madeleines søster, Patricia, modtager et brev med en velkendt halskæde. Bogklubben ved verdens ende lydbog bringer Patricia tilbage til den udadtil idylliske kystby i håb om at finde svar om sin forsvundne søster. 

På den lokale Bed, Breakfast & Books møder hun en gruppe kvinder, som alle er yderst glade for at læse. Patricia bliver en del af denne gruppe, og pludselig drejer hendes dage sig om bøger, kærlighed og irriterende ægtemænd. Men som historien skrider frem i Bogklubben ved verdens ende lydbog gratis begynder de alle at undersøge det mærkværdige forsvindingsnummer, som Madeleine gjorde.

Bogklubben ved verdens ende lydbog gratis lyder måske som en krimifortælling, men selvom den har elementerne af det, så er den langt mere end det. For som Patricia undersøger mere og mere om sin søster, hiver det op i gamle sår, som for længst burde være helet. De lokale indbyggere kan være lige så meget til hjælp, som de kan være til modstand. 

Patricia indser, at der er nogle hemmeligheder, som alle prøver at holde låg på. Bogklubben ved verdens ende lydbog er lige dele opgør med en fortid, som burde blive efterladt der, og lige dele kærlighedserklæring til litteraturen. Samtidig med at Patricia river op i gamle sår, oplever hun, hvordan kærligheden til bøger og venskaber deraf kan hjælpe på mange andre områder.

Om forfatteren: Frida Skybäck

Bogklubben ved verdens ende er forfatter svenske forfatter Frida Skybäcks kombination af to genrer, som hun elsker. Skybäck har tidligere skrevet en række krimier og en enkelt romance eller to, men i Bogklubben ved verdens ende kombinerer hun de to i en smuk harmonisk fortælling. 

Det er en ægte feel-good roman, som binder fortiden sammen med nutiden, som kun Skybäck formår at gøre. Hun har tidligere også skrevet historiske romaner, men hendes forkærlighed har langsomt overført sig til kærlighedsgenren, selvom hun ikke har kunne give helt slip på krimigenren i Bogklubben ved verdens ende. Størstedelen af Skybäcks tidligere romaner er også oversat til dansk.