Lydbøger » Bolsjefilosofi og andre leveråd

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bolsjefilosofi og andre leveråd Lydbog

4.9/5

Forfatter: Marie Brixtofte

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Bolsjefilosofi og andre leveråd, der er skrevet af den danske forfatter Marie Brixtofte, fortæller forfatteren om vores såkaldte usynlige rygsæk. Bolsjefilosofi og andre leveråd fortæller nemlig, at den usynlige rygsæk er billedsprog for alle de erfaringer, som vi har indsamlet gennem livet og nu bærer med os. Disse erfaringer er ifølge vores forfatter en af grundene til de problemer, som vi har den dag i dag.

Lyt til denne fortælling og hør Brixtoftes bud på, hvordan vi i første omgang kan få et overblik over alle vores erfaringer. Dernæst giver forfatteren bud på, hvad vi kan gøre ved det, når vi har fået overblikket.

Informationer:

Oplæser: Marie Brixtofte
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 41 minutter

Bolsjefilosofi og andre leveråd: Handling

Bolsjefilosofi og andre leveråd, der er skrevet af Marie Brixtofte, der tager fat i det, som forfatteren selv kalder vores usynlige rygsæk. For Marie Brixtofte indeholder den usynlige rygsæk alt det, som vi har været igennem i livet. Lyt til Bolsjefilosofi og andre leveråd lydbog gratis og hør om, hvorfor vi ikke selv er den eneste, der har et ansvar for det, som vi har været igennem i livet.

I stedet fortæller Bolsjefilosofi og andre leveråd lydbog os, at vi i stedet har ansvaret for, hvordan vi bruger det, der er at finde i rygsækken. Lyt til Bolsjefilosofi og andre leveråd lydbog og hør forfatterens egne råd til, hvordan vi i første omgang kan lære at få et overblik over, hvad der gemmer sig i vores rygsæk.

Bolsjefilosofi og andre leveråd giver dog også råd til, hvordan man bedst muligt kan udnytte det, som man har fået med i rygsækken. Bolsjefilosofi og andre leveråd tager fat i nogle af alle de ting, som rigtig mange mennesker har problemer med her i livet.

Lyt til Bolsjefilosofi og andre leveråd lydbog gratis og hør om dybe emner som ensomhed og lavt selvværd. Når man giver sig i kast med dette værk, så får man en lang række modeller, som vi kan benytte i din egen tilværelse og kunne komme til at leve vores bedste liv.

Bolsjefilosofi og andre leveråd lydbog er fortalt på let vis, og Marie Brixtofte formår at gøre værket personligt ved at tale ud fra egne livserfaringer. Der er masser af vigtige informationer at hente i Bolsjefilosofi og andre leveråd lydbog, og du kan få del i det lige nu.

Om forfatteren: Marie Brixtofte

Marie Brixtofte er forfatter til Bolsjefilosofi og andre leveråd. Udover at være forfatter beskriver hun sig selv med ord som socialliberal, humanist, eksistentialist, mor til tre, økonom, foredragsholder og psykolog. Derudover så skriver hun også om, at hun er på vej ind i politik, hvilket vidner om, at Marie Brixtofte er en person, der har gang i mange forskellige ting.

Det var i 2002, at Marie Brixtofte tog sig en uddannelse som BSc i psykologi og økonomi fra City University London. Senere blev det også til en MSc i finansøkonomi fra London School of Economics. De sidste skud på den uddannelsesmæssige stamme er en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet samt en autorisation fra Psykolognævnet.