Lydbøger » Bønnens kraft

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bønnens kraft Lydbog

4.9/5

Forfatter: Pernille Aalund

lydbog og e-bog

Introduktion

Forfatteren bag Bønnens kraft, Pernille Aalund, har skrevet bogen ud fra egne erfaringer, og historier fra hendes eget liv. Hun fortæller i bogen hvordan hun er gået fra et liv i overhalingsbanen, til et liv med fordybelse. Hun er gået fra at opleve uro og smerte, til at føle sjælefred og glæde.

Hun fortæller om vejen til Gud og bøn i praksis, og hun deler ud af hendes viden og indsigt om bønnens kraft. Ved at bede til Gud kan man få sænket sine skuldre, åbne hjertet, og i sidste ende gør bøn det muligt at slippe myldertanker, og man tillader at ens hoved og krop fyldes med ro og indre fred. Hun lærer læseren at få etableret en praksis, så man kan komme godt i gang med at bede, og mærke den forskel det gør.

For at høre mere kan du lytte til Bønnens kraft lydbog.

Informationer:

Oplæser: Pernille Aalund
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 4 timer

Bønnens kraft: Handling

Pernille Aalund har altid følt sig hjemme i kristendommen, hvilket har gjort det lettere for hende at skrive Bønnens kraft, dog er det ikke kun kristendom som bogen tager udgangspunkt i. Den er nemlig ikke helliget en bestemt religion, da med både bøn og meditation, inddrager betragtninger hun har oplevet fra mennesker, som kommer fra vidt forskellige baggrunde.

Hun mener at ordet Gud er blevet misbrugt i mange år, og mennesker har i Guds navn fået magt, og dette har medført frygtlige gerninger, begået af mennesker. Dog er Gud det eneste ord, som kan beskrive det hun ønsker at man skal mærke i bøn, nemlig den åndelige dybde. For at høre mere om hvad Pernille mener, så kan du lytte til Bønnens kraft lydbog gratis. Det er en meget personlig bog, så udover at finde ud af hvilken kraft bøn har, så kommer man også tæt på Pernille Aalund, og man kommer på en rejse ind i hendes tanker.

Bønnens kraft er en velskrevet bog, som virkelig kommer ned i læserens højde. Selvom det er et abstrakt emne at Aalund tager op, så formår hun alligevel at formidle det, så det er forståelig læsning. Derudover er det en tankevækkende bog, som kommer til at blive med læseren efterfølgende.

Læseren vil opleve ro og fordybelse, og man bliver bekræftet i at der findes noget større end mennesker, og det skal vi bare være rolige i at vide. Men selvom man beder, så ved man også at man stadig selv er herre over hvad man tænker, gør, og at man stadig er klar over hvilket menneske man har lyst til at være. Hvis du har lyst til at lære mere, så kan du lytte til Bønnens kraft lydbog.

Om forfatteren: Pernille Aalund

Forfatteren af Bønnens kraft, Pernille Aalund, har noget af et CV. Hun er innovationsdirektør, chefredaktør, tv-vært, forfatter og foredragsholder. Hendes karriere som tv-vært begyndte på Kanal 2. Hun er også blevet en populær foredragsholder, hvor han blandt andet taler om karriere, kønsroller og succes. Hun har også udgivet nogle bøger før Bønnens kraft, så hun har allerede etableret hendes forfatterkarriere.

Derudover så er hun i voksenlivet blevet diagnosticeret med aspergers syndrom, og hendes datter har samme sygdom. Så de 2 er sammen med deres kærester flyttet på landet for at få noget ro, og det er også her at Aalund har ro til at skrive sine bøger.