Lydbøger » Boost din selvkærlighed

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Boost din selvkærlighed Lydbog

4.5/5

Forfatter: Mette Holm

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvorfor er det, at vi ofte glemmer os selv, når vi skal gøre noget godt i løbet af en dag. Det er nemt at huske på at gøre noget godt for andre. Men det er mere kompliceret at gøre noget godt for sig selv. Ofte fordi vi glemmer det, eller også fordi vi ikke vil virke selviske. Det vil Boost din selvkærlighed gerne vende rundt på.

Som forfatter og psykolog Mette Holm skriver, handler det ofte blot om de få ord. Ofte er det kun et par ord eller en kort sætning, som kan være med til at gøre noget godt for dig. Boost din selvkærlighed er en selvhjælpsbog, der fokuserer på det vigtigste for lige præcis dig.

Informationer:

Oplæser: Bolette Schrøder
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 34 minutter

Boost din selvkærlighed: Handling

Boost din selvkærlighed lydbog er en lille guldgrube af kloge ord, som alle er skrevet for at få dig til at føle det bedre med dig selv. Boost din selvkærlighed lydbog gratis er skrevet ud fra den filosofi, at det er de små og helt simple udsagn og budskaber, som kan skabe de største og mest overraskende resultater for den enkelte. 

Det kan være alt lige fra et livsklogt ordsprog til en opmuntrende sætning, der kan være starten til at lede dine tanker på rette vej. Med Boost din selvkærlighed lydbog får du hjælp til at blive ledt på rette vej til det, der i livet er lige præcis det gode for dig. Budskabet i bogen er til at hjælpe dig med at finde dit fokus for, at du kan centrere det på lige præcis det, som er absolut vigtigst for dig. Med Boost din selvkærlighed lydbog har du allerede taget det første skridt med at elske dig selv.

Det store og smukke budskab, som Boost din selvkærlighed lydbog gratis gerne vil have frem til læseren er, at du selv er ansvarlig for at skabe det gode liv. Det er måske hårdt arbejde, som kræver din styrke til det hver dag, i hver uge, hele året. Der er ingen andre end dig selv, som kan tage ansvaret for, at du får et godt liv, hvor du udelukkende vil påvirke det med positivitet.

Boost din selvkærlighed er den positive selvhjælpskærlighed, som alle fortravlede mennesker og usikre individer, der har brug for at finde den positivitet i hverdagen, som altid har været der, men som var svær at finde frem.

Om forfatteren: Mette Holm

Boost din selvkærlighed er skrevet af psykologen Mette Holm, som dagligt sender mails til godt og vel 50.000 danskere, hvor hun booster dem skriftligt til bedre selvkærlighed. Det kan være alt fra små udsagn til længere anekdoter, men til fælles har de, at de skaber stor glæde hos den enkelte læser.

Mette Holm er med til at vække inspirationen hos alle sine læsere, hvilket hun også håber at gøre i større grad med Boost din selvkærlighed. 

Mette Holm har taget den succes, hun har oplevet online, og nu forfattet det sammen til en gave til læseren, hvor hun har udvalgt de 100 bedste boosts.