Lydbøger » Børns mentale sundhed

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Børns mentale sundhed Lydbog

4.1/5

Forfatter: Pernille Thomsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Børns mentale sundhed har i længere tid været svært omtalt på godt og ondt, desværre er det mest de negative sider af sagen, som får mest opmærksomhed. Med Børns mentale sundhed bliver der kigget nærmere på mange af de fysiologiske årsager, der kan være med til at forværre dit barns psykiske velvære. Der bliver også set nærmere på, hvad man som forældre kan gøre for at hjælpe sine børn til en hverdag, hvor de ikke føler presset fra skole eller resten af omgangskredsen. 

Børns mentale sundhed er rettet med et særligt fokus til forældre, der har børn med diverse diagnoser, som strækker sig over alt lige fra ADHD til angst og meget andet.

Informationer:

Oplæser: Pernille Thomsen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 14 minutter

Børns mentale sundhed: Handling

Børns mentale sundhed lydbog er bogen mange forældre har ventet på i flere år. For hvert år der går, og flere og flere børn bliver diagnosticeret med det ene eller det andet, kan forældre kun se til uden at vide konkret, hvad de kan gøre for deres børn. Bogen er rettet specifikt til forældre, der har børn, som kan have angst, ADHD, autisme eller andre svære problemer, som er med til at forhindre dem i at have en normal hverdag som andre børn. Det kan være problemer, der afholder dem fra at komme i skole med deres klassekammerater, fordi de psykologiske problemer manifesterer sig fysisk hos det enkelte barn.

Børns mentale sundhed lydbog gratis ser nærmere på de fysiologiske aspekter, som kan påvirke dit barn og overarbejde dit barns nervesystem. I hjernen findes der et centralt område kaldet for hippocampus, som blandt andet er ansvarlig for barnets følelser i hukommelsen, og reguleringen af samme. Hver gang et barn bliver udsat for stress, påvirkes dette område i hjernen, og den begynder langsomt at arbejde dårligere og dårligere. Det er med til at forværre barnets situation, men som det beskrives i Børns mentale sundhed lydbog, er det muligt at få den på rette vej igen ved at fjerne roden til stress og presset på nervesystemet.

Børns mentale sundhed lydbog gratis kan læses og bruges af alle lige fra forældre til børn med problemerne, lærerne og/eller pædagogerne i institutionen eller fagfolkene i sundhedsvæsenet. I det hele taget kan alle med interesse for at hjælpe børnene nyde godt af at læse Børns mentale sundhed lydbog.

Om forfatteren: Pernille Thomsen

Børns mentale sundhed er skrevet af Pernille Thomsen, som desuden også har skrevet Du skal huske at fodre din søhest. Hvor Børns mentale sundhed måske er en mere oversigtsvenlig bog til voksne om at kunne forstå deres børn, der har stress, er Du skal huske at fodre din søhest konkret til forældre, hvis børn er hårdt ramt af stress.

Emnerne i Pernille Thomsens bøger er omdiskuterede i det 21. århundrede, hvor børn føler sig presset i hverdagen på mange områder. Det kan være svært at afgøre, hvor presset kommer fra. Ofte er det dem selv, der pålægger dem det store pres, der ender med at give dem stress. Med Børns mentale sundhed kan forældre og andre voksne forsøge at hjælpe børnene bedst muligt væk fra stressen.