Lydbøger » Box

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Box Lydbog

4.5/5

Forfatter: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

lydbog og e-bog

Introduktion

Et lig af en kvinde opdages. Politiet har flere spørgsmål end svar. Hvilken roller spiller sværdet på mordstedet? Er der tale om en frygtelig ulykke eller er det et grufuldt mord?

Box åbner for en mordsag, som står uden svar, men som sætter en mystisk sag frem i lyset i kombination med to særprægede personligheder, der bliver sat til at opklare selvsamme sag.

Box lydbog er den nyeste krimi fra den svenske krimidronning Camilla Läckberg, som har slået sig sammen med Henrik Fexeus om at skrive en ny krimiserie, der er helt sin egen. Box præsenterer dig for Mina Dabiri og Vincent Walder, som bliver et usandsynligt makkerpar, som ikke desto mindre komplimenterer hinandens styrker overraskende positivt for mordsagens udvikling.

Informationer:

Oplæser: Stine Stengade
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 17 timer og 41 minutter

Box: Handling

Box lydbog gratis åbner med den brutale sag om kvinden, der bliver fundet død i en kasse. Ikke nok med at hun er gemt væk i en kasse, endnu mere mærkværdigt er det sværd, som gennemborer hendes lig. Det efterlader politiet med en lang række af spørgsmål, som ingen lader til at have svarene på. Det største og måske mest mærkværdige spørgsmål er, om det hele har været et tryllenummer, som gik grufuldt galt.

Som efterforsker i politiet i Stockholm beder Mina Dabiri Vincent Walder om hjælp. Vincent Walder har kompetencer, som Mina Dabiri ikke selv er bekendte i, og det udfolder sig alt sammen i Box lydbog.

Som sagen udfolder sig i Box lydbog gratis, opdager Mina og Vincent, at det såkaldte ’tryllemord’ kan forbindes til en ældre sag. Det går hurtigt op for dem, at de er på jagt efter en seriemorder. Box lydbog bliver jagten for at fange denne seriemorder, inden Mina og Vincent kommer til at stå med flere mystiske mordsager. I Box skal Mina og Vincent hele tiden være et skridt foran morderen, og det øger presset på deres samarbejde, som i forvejen lider under deres særlige personligheder.

Idet sagen udfolder sig, opdager Mina og Vincent hurtigt, at de dystre hemmeligheder, som de hver især holder tæt ind til livet kan komprimere sagen og deres samarbejde. Box lydbog er den første i en ny serie om Mina og Vincent, som må indse, at hver deres fortid kan være forbundet med deres nuværende mordsag. 

Men før de kan gøre noget ved sagen for at fange den vanvittige seriemorder, må de gøre en indsats for at forstå fortiden og de vanvid, som udspiller sig for øjnene af dem.

Om forfatteren: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Camilla Läckberg er en Sveriges førende dronninger, når det kommer til at skrive krimier. Alene hendes Fjälbacka serie består af ti bøger, og var den serie, som satte hende på landkortet som krimiforfatter. Siden har hun skrevet en række andre krimier, og nu er hun gået sammen med Henrik Fexeus, som er mental manipulator og selvudnævnt tankelæser. Kombinationen af deres evner giver en psykologisk spændende krimi, som ingen anden krimi kan være. Box er den første i serien om Mina og Vincent, som bliver et mærkværdigt, men interessant makkerpar at følge.

Camilla Läckberg har en forfatterkarriere, der dækker over ti internationalt bedst sælgende bøger og mere end 26 millioner eksemplarer solgt på verdensplan. Box er planlagt til at være en duologi i samarbejde med Henrik Fexeus, som selv har skrevet bøger om at træne hjernen til at yde bedre.