Lydbøger » Brænd alle mine breve

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Brænd alle mine breve Lydbog

4.1/5

Forfatter: Alex Schulman

lydbog og e-bog

Introduktion

Brænd alle mine breve er en historie om en familie, og hvor store mærker de store følelser kan have for den enkelte person. Det er en historie om lidenskab og det mørke, som også kan følge med, når følelserne får overtaget.

Brænd alle mine breve er historien om Alex, der beslutter sig for at se nærmere på sin fortid, fordi han mangler en forståelse for sin nutid og de følelser, som han bliver ved med at kæmpe med til hverdag. Det er en historie om, i hvor stor grad vrede kan spille en rolle i dit liv, hvad enten du er klar over det eller ej.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 52 minutter

Brænd alle mine breve: Handling

Brænd alle mine breve lydbog er historien om ægtemanden Alex, der i flere år har kæmpet med sit temperament. Det er et temperament, der ikke er ukendt for Alex’ hustru og deres tre børn, og når det stiger til vejrs, skræmmer det dem alle sammen. Alex er godt klar over, at den vrede han føler kun er overfladen af et dystert mørke i hans sind, som også skræmmer ham selv i Brænd alle mine breve lydbog gratis.

Alex er fast besluttet på, at vreden ikke skal få overtaget i ham, og for at komme til bunds i den vrede, må han først og fremmest finde ud af, hvor den stammer fra. Det bliver en overraskende rejse, der bringer ham vidt omkring i årstallene og sin egen families historie. Han lader sig føre tilbage til 1932 og en sommer med forandringer, der skulle få store betydninger for Alex mange år senere i Brænd alle mine breve lydbog. Samt en indsigt hos sine bedsteforældre og en vinter i 1988, hvor en række skæbnesvangre begivenheder for Alex’ bedsteforældre ville få store følger for resten af familie flere år senere i Brænd alle mine breve lydbog gratis.

Dette er en historie så intens om de følelser, der bliver bragt til live, at det kan sætte sine spor i læseren. Alex’ historie er fængslende og tager læseren med på en skæbnesvanger rejse, der unægtelig vil sætte sine spor. Brænd alle mine breve lydbog er en ægte historie om lidenskab og et mørke, som Alex har svært at slippe helt.

Om forfatteren: Alex Schulman

Alex Schulman har skrevet en lille håndfuld andre romaner, som alle tager mere eller mindre udgangspunkt i hans eget liv. Det samme kan delvis siges om Brænd alle mine breve, der også kan kategoriseres som en autofiktiv bog. Tilbage i 2020 fik Schulman sit store internationale gennembrud, hvilket han gjorde med romanen Overleverne. Foruden Overleverne og Brænd alle mine breve kan du også forsøge dig med Glem mig, hvis du ikke kan få nok af Schulmans skrivestil.

Flere af Schulmans romaner har modtaget stor ros, og han er sågar blevet sammenlignet til at være den svenske version af Knausgard, hvilket må siges at være store ord.