Lydbøger » Bridgerton

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bridgerton Lydbog

4.3/5

Forfatter: Julia Quinn

lydbog og e-bog

Introduktion

Bridgerton, Den ugifte hertug, er første bind i Julie Quinns serie om Familien Bridgerton. Romanserien er nok mest kendt som TV-serie. I 2020 havde Julia Quinns mesterlige fortælling nemlig premiere på Netflix.

Hvis du allerede er faldet for Bridgerton-familien på skærmen, vil du elske at give dig i kast med Bridgerton lydbog, hvor du kommer endnu tættere på det spændende persongalleri. Du kan lytte til Bridgerton lydbog gratis ved at klikke på linket her på siden. Så er du garanteret næsten 11 timer i selskab med Bridgerton-familien. Denne udgave er desuden beriget med både musik og lydeffekter for en endnu bedre oplevelse.

Informationer:

Oplæser: Camilla Lau, Tammi Øst & Pelle Emil Hebsgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 50 minutter

Bridgerton: Handling

Bridgerton, Den ugifte hertug, er den første roman i serien om den folkekære Bridgerton-familie. Bøgerne i serien rummer alt det, der gør en romanserie til et hit. Siderne er spækket med kærlighed, familiefejder, intriger, drama og begær.

I Bridgerton-serien følger man de otte børn med navnene Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory og Hyacinth. Børnene er opkaldt i alfabetisk rækkefølge. I hver bog følger man således ét af børnene på deres vej ind i kærlighedens verden. De otte romankarakterer får lov til at udfolde sig i hver deres romantiske kærlighedshistorie.

Bridgerton, Den ugifte hertug, er Daphnes historie. Daphne falder hovedkulds for den skønne, unge og ugifte Simon Basset, der også er hertug. Men Daphnes bror, Anthony, mener ikke, at Simon – der har noget af et ryg som en skørtejæger – er det rette valg for hans søster. Dog er kærlighedens veje uransagelige, og som romanen udvikler sig vokser Simon og Daphnes følelser for hinanden.

Med Bridgerton lydbog får du 10 timer og 50 minutters romantisk romankunst af bedste skuffe. Julia Quinn tager os med til London i 1813 og fører læseren ind i den både smukke og kloge Daphne Bridgertons forunderlige verden. I denne udgave er der hele tre oplæseren, Camilla Lau, Tammi Øst og Pelle Emil Hebsgaard.

Denne udgave af Familien Bridgerton lydbog er desuden beriget med både fornøjelig underlægningsmusik og sjove lydeffekter. Både musik, lyd og effekter er med til at understøtte historien og er en berigelse til lydbogen. Du kan blive omdirigeret til Familien Bridgerton lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden.

Om forfatteren: Julia Quinn

Serien Familien Bridgerton er skrevet af den amerikanske bestsellerforfatter Julia Quinn (født 1970), der i virkeligheden hedder Julia Pottinger. Quinn er mest kendt for sine historiske og romantiske romaner, og hendes værk er oversat til mere end 35 sprog og er udkommet i mere end 40 lande. Netflix’ populære Bridgerton-serie bygger desuden på Julia Quinns store romansucces.

Foreløbigt er der udkommet syv bøger i Bridgerton-serien:
– Bridgerton. Den ugifte hertug
– Bridgerton. En uventet forelskelse
– Bridgerton. En fortryllende hemmelighed
– Bridgerton. En uundgåelig længsel
– Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri
– Bridgerton. en uimodståelig fristelse
– Bridgerton. Et fængslende kys