Lydbøger » Briterne og brexit

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Briterne og brexit Lydbog

4.1/5

Forfatter: Divya Das & Kim Bildsøe Lassen

lydbog og e-bog

Introduktion

Ægteparret Divya Das og Kim Bildsøe Lassen er begge værter på de to største nyhedsmedier i Danmark, nemlig Danmarks Radio og TV2. De var fra 2016 og tre år frem korrespondenter under det såkaldte brexit, hvor de analyserede denne politiske begivenhed. De har sammen skrevet Briterne og brexit, som kommer omkring deres overværelser. Både om politikere, men også de helt almindelige borgere.

I 2016 skulle briterne stemme for eller mod at forblive i EU, og der var et flertal mod. I begyndelsen af 2020 blev det officielt, at briterne nu ikke længere var en del af EU. Men hvordan står det med dem nu? Dette er hvad Briterne og brexit kommer omkring, og man kan med fordel lytte til Briterne og brexit lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Divya Das & Kim Bildsøe Lassen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 59 minutter

Briterne og brexit: Handling

Divya Das og Kim Bildsøe Lassens roman Briterne og brexit er en underholdende samt lærerig politisk biografi, som kommer omkring det britiske samfund. Briterne og brexit kommer omkring det britiske samfund både før, under samt efter det såkaldte brexit. Brexit er den betegnelse som hændelsen i slutningen af 2010’erne blev navngivet, hvor briterne stemte mod at forblive i EU. Hvis man vil høre mere om denne begivenhed, kan man lytte til den analyserende samt redegørende Briterne og brexit lydbog gratis.

I Briterne og brexit lydbog hører man om tre år, hvor briterne for alvor var splittede. England, Skotland og Nordirland og Wales skulle nu til stemmeurnerne, hvor de skulle være enten for eller mod at Britannien skulle være medlem af EU. De stemte mod, og i begyndelsen af 2020 blev de officielt udmeldt af EU. Men hvad er der sket efter udmeldelsen? Dette er hvad du kan høre i Briterne og brexit lydbog.

Man hører i Briterne og brexit lydbog, at de to forfattere faktisk var korrespondenter for de to største nyhedsmedier i Danmark under denne politiske hændelse. Divya og Kim arbejde for TV2 og DR, hvor de fra 2016 var udstationeret til Britannien, for at overvære situationen. Hvad de mon oplevede og overværede, kan man lytte til i Briterne og brexit lydbog gratis.

Man hører dog ikke kun fra de politikere, som i Westminster Palace i London sad og lavede ny politik, men man hører også fra de helt almindelige borgere, og hvordan de forholdte sig over for brexit. Alt fra frustrerede unge til forvirrede intellektuelle.

Om forfatteren: Divya Das & Kim Bildsøe Lassen

Divya Das er født I 1978 og hun er en velkendt dansk vært i fjernsynet. Divya Das har i en årrække arbejdet for den danske nyhedsplatform TV2, hvor hun har været både meteorolog samt vært. Ud over at have arbejdet for TV2, så har hun også været vært på Danmarks Radio. At være en vært har hun desuden vundet en pris for.

Divya blev i 2020 gift med Kim Bildsøe Lassen.

Kim er født I 1963 og han er en dansk journalist samt vært på DR. Siden 1990’erne har han arbejdet for DR, og han er af mange en kendt profil i nyhederne. Sammen med sin kone Divya har de desuden udgivet en bog ved titlen Briterne og Brexit.