Lydbøger » Brobyggerne

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Brobyggerne Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Brobyggerne er den første del i serien om Det store århundrede. Det er historien om en familie og de mange begivenheder, der kommer til at præge dem i løbet af det 20. århundrede. Det er den slags bog og serie, hvor du ikke har lyst til at blive forstyrret, før du har vendt den sidste side. Og selv der har du blot lyst til at kunne læse videre i serien af Jan Guillou.

Brobyggerne starter den spektakulære fortælling om tre drenge, der bliver tvunget til at skulle klare sig selv i livet, da deres fædre forsvinder til havs. Ingen havde regnet med, at disse tre drenge skulle vise sig at komme til at spille en rolle i fremtidens historie i Brobyggerne. Men deres snilde og tekniske forståen er lige hvad begyndelsen af 1900-tallet har brug for.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 20 timer og 26 minutter

Brobyggerne: Handling

Brobyggerne lydbog starter ud med en barsk afsked. Tre drenge i Vestlandet står alene tilbage efter deres fædre bliver opslugt af havet og ikke vender tilbage. Pludselig må de tre drenge selv finde vej i livet, og de får alle tre pladser som lærlinge på et rebslager i byen. Her kunne historien om Brobyggerne lydbog gratis være endt, hvis ikke det var fordi, at drengene viste talenter andetsteds.

Skæbnen ville noget helt andet for de tre drenge end en simpel læreplads på et rebslager, og ganske tilfældigt opdages det, at fiskesønnerne har en stor teknisk forståelse. Det er noget, som den lokale loge, Det Gode Formål, straks ser sig varme på.

De genkender, at det er den slags evner, som de får brug for i fremtiden. Med lidt hjælp fra logen bliver alle tre drenge sendt på universitet, og mange år senere kan de alle tre dimittere som diplomingeniører i Brobyggerne lydbog gratis.

Årstallet skriver nu 1901 og forandringens tider er lige rundt om hjørnet. Efter drengene har færdiggjort deres uddannelse, er det planen, at de skal vende tilbage til Bergen for at hjælpe med Norges største byggeprojekt til dato, nemlig jernbaneforbindelsen mellem Oslo og Bergen. Endnu engang blander skæbnen sig i byens planer i Brobyggerne lydbog, og kærligheden finder vej ind i livet hos de tre unge mænd. 

Brobyggerne lydbog er serien til dig, som forelskede dig i Century-trilogien og vil have mere i samme stil. Forskellen er blot, at her får du hele 10 bøger at fordybe dig i.

Om forfatteren: Jan Guillou

Mange vil oftest tænke på Jan Guillou som forfatteren til store krimiromaner, men det man skal huske om Guillou er ikke, at han skriver gode krimiromaner. Det man skal huske er, at han skriver gode historier uanset genre. Og Brobyggerne er ingen undtagelse. Det er en skæbnesvanger historie om tre drenge, og deres fremtid i et århundrede, som endnu ikke ved, hvad der kommer til at ske. 

Serien Det store århundrede tager dig med på en livslang rejse gennem nogle af historiens mest turbulente år, som bliver spredt ud på 10 bøger. Brobyggerne er den første i serien, der hiver dig ind i en historie med liv og sjæl.