Lydbøger » Brødre

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Brødre Lydbog

4.1/5

Forfatter: Peter Graae

lydbog og e-bog

Introduktion

Brødre af Peter Graae er en fortælling om livet i gadebander. Bogen er dokumentarisk og baseret på journalistisk research. Samtidig er den baseret på mere end 100 timers samtaler med hovedpersonen i bogen.

Hovedpersonen i bogen blev i 2018 dømt for drab. Dette skete som kulminationen på en konflikt om hele 500.000 euro, som endte ud med et skyderi. I Brødre lydbog kan du høre hovedpersonens historie, der startede med en kriminel debut som 14-årig.

Du kan høre Brødre lydbog gratis ved at følge vores links her på siden.

Informationer:

Oplæser: Rolf Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 37 minutter

Brødre: Handling

Når man ender i det forkerte miljø som 14-årig, er det svært at finde en vej ud. Samtidig følte hovedpersonen ikke, at han havde så mange valg i sin rodløse barndom. Han blev derfor tiltrukket af gademiljøet.

I Brødre lydbog hører du blandt andet om rødderne fra Ydre Nørrebro. Du kender dem måske som den bande, der fik printet navnet Brothas på t-shirts til alle bandemedlemmerne. De blev den førende gadebande og endte hurtigt i krig mod det resterende kriminelle miljø i København.

De forskellige bander bestående af unge mænd er en uendelig konflikt om, hvem der skal herske i underverdenen. De kalder hinanden for brødre – lige indtil de ikke er de mere og vender pistolerne mod hinanden i stedet for mod deres fælles fjende.

Livet i gademiljøet består nemlig af kriminelle regnskaber, som kun kan løses ved, at den ene part ender i en fængselscelle, mens den anden ender i en kiste.

Følg hovedpersonen i Brødre lydbog, der hver dag må kæmpe for ikke at falde tilbage i hans gamle vaner i det kriminelle miljø. Er det overhovedet muligt at komme helt ud af miljøet? Og hvad gør man med dem, som man engang kaldte for brødre, men som nu er fjender?

Om forfatteren: Peter Graae

Peter Graae er en anerkendt journalist, som arbejder for Station 2. Han har derfor en stor viden om bande- og rockermiljøet i Danmark, som bliver belyst gennem programmet.

Derudover er Brødre ikke hans første bog inden for dette tema. Han er nemlig også forfatteren bag bogen Bad Company, der handler om Bandidos banden.

Peter Graae kan derfor i sandhed siges at være den rette mand til at skrive om endnu en dansk bande og de følgevirkninger, som er uundgåelige. Hør Brødre lydbog gratis og se for dig selv, hvad vi mener!