Lydbøger » Brødrene Karamazov

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Brødrene Karamazov Lydbog

4.6/5

Forfatter: Fjodor M. Dostojevskij

lydbog og e-bog

Introduktion

Den verdenskendte russiske forfatter Fjodor M. Dostojevskij udgav sit sidste værk ved navn Brødrene Karamazov. Dette værk betragtes af mange i dag også som det største, som han nogensinde udgav. Lyt til Brødrene Karamazov lydbog og følg tre sønners vidt forskellige liv og synspunkter efter, at deres far bliver dræbt.

Undervejs på de tre sønners individuelle færd bliver vi introduceret til alle dele af samfundets klasser. Følg med i den spændende historie i Brødrene Karamazov lydbog gratis, hvor der trækkes en lang række tråde tilbage på mordet på faderen. For hvem står i virkeligheden bag mordet på faderen i Brødrene Karamazov lydbog, og hvem har haft indflydelse?

Informationer:

Oplæser: Karsten Pharao
Sprog: Dansk
Kategori: Klassikere
Længde: 31 timer og 22 minutter

Brødrene Karamazov: Handling

Brødrene Karamazov er skrevet af den verdenskendte forfatter Dostojevskij. Faktisk er Brødrene Karamazov den sidste roman, som forfatteren skrev og betragtes også af mange, som det største han nogensinde skrev.

Det omdrejningspunkt, der følges i Brødrene Karamazov, er, at der er sket et mord. Den gamle Karamazov er nemlig blevet myrdet, og vi bliver nu introduceret til de tre sønner, som forfatteren har sørget for følger tre vidt forskellige ideologier.

Den ældste af sønnerne i Brødrene Karamazov hedder Mitja og er meget lid sin nu afdøde far. Den næstældste søn hedder Ivan og kan bedst beskrives som en intellektuel ateist og nihilist. I Brødrene Karamazov hedder den yngste søn Aljosja, og han er en både barmhjertig og godhjertet kristen mand. I Brødrene Karamazov lydbog bliver vi desuden introduceret til de tre sønners omgangskreds.

Undervejs i Brødrene Karamazov bliver vi introduceret til alle dele af samfundet, mens mordet på faderen forsøger at blive opklaret. Lyt til Brødrene Karamazov lydbog gratis og følg med i, hvordan de forskellige grene af samfundet har haft indflydelse på mordet. Brødrene Karamazov er en spændende roman, der skildrer forskellige dele af samfundet på godt og ondt. Lyt til Brødrene Karamazov lydbog og mød temaer som godhed og ondskab, tro, tvivl, liv og død.

Du har nu mulighed for at lytte til og følge denne psykologiske thriller, hvor vi følger opklaringen af et mord. Der er spænding hele vejen, når du giver dig i kast med bogen, og du kan lytte til Brødrene Karamazov lydbog gratis lige nu.

Om forfatteren: Fjodor M. Dostojevskij

Den internationalt anerkende russiske forfatter ved navn Fjodor M. Dostojevskij står bag Brødrene Karamazov. Dette er en bog, der af mange mennesker kaldes for hans bedste værk. Det er dog langt fra det eneste, som den russiske forfatter har gjort fra hånde. Han debuterede med værket ”Arme mennesker”, der udkom i 1846, og senere udkom værker som ”Forbrydelse og straf”, ”Idioten” og senest det tidligere omtalte værk.

Det er karakteristisk for Dostojevskijs værker, at de ofte udspiller sig i 1800-tallets Skt. Petersborg. I dette miljø beskæftiger forfatteren sig ofte med personer, der både er ensomme, udsatte og kæmper for at opretholde deres værdighed.