Lydbøger » Brudte løfter

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Brudte løfter Lydbog

4.2/5

Forfatter: Mary Turner Thomson

lydbog og e-bog

Introduktion

Brudte løfter er den rystende historie om et liv, der med et enkelt telefonopkald bliver ændret fuldstændigt. Det er historien om et par, der forelsker sig hovedkulds i hinanden og beslutter sig for at indlede et liv sammen. På overfladen ser alt ud til at være fryd og gammen, men som historien i Brudte løfter kan fortælle, var det langt fra sandheden.

Da først sandheden begyndte at stikke sit hoved frem, opdagede Mary, at den mand hun havde giftet sig med, var en svindler uden lige, og hun var ikke hans første offer.

Brudte løfter er en sand historie, som ingen kvinde ønsker at se sig selv i.

Informationer:

Oplæser: Nanna Schaumburg Müller
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer

Brudte løfter: Handling

Brudte løfter lydbog er den sande historie om Mary Turner Thomson. Hun lever et helt almindeligt liv, hvor hun er sin egen chef i et rådgivningsfirma, og hendes hverdag er præcis som den skal være. En dag møder hun den charmerende Will Jordan. Marys historie i Brudte løfter lydbog gratis fortæller, at Will var en ganske betænksom mand, der fik fortryllet Mary på ganske kort tid.

Will fortæller, at han arbejder ved CIA, og derfor overrasker det heller ikke Mary, at han skal rejse i længere perioder i forbindelse med sit job i løbet af deres forhold i Brudte løfter lydbog. Alt er præcis som det skal være i starten af deres spirende kærlighedsforhold.

Det er heller ikke svært for Mary at få overbevist sin familie om at låne en stor sum penge til Will, da han endelig fortæller, at han vil stoppe sit arbejde hos CIA. Nu vil han starte sit eget firma og arbejde med IT for at være mere hjemme sammen med Mary og deres voksende familie.

Brudte løfter lydbog gratis fortæller videre, hvordan der skulle gå alt for mange år, før sandheden kom frem i lyset for Mary. Det skete i 2006 med en enkelt telefonopringning. I den anden ende af telefonen fortæller en kvinde, at i de sidste 14 år har Will også været gift med hende, og de har fire børn sammen. Mary kan kun kigge på sine egne to børn, hun har med Will, og hele hendes verden falder sammen.

Brudte løfter lydbog er en sand historie om at opdage den brutale sandhed, og hvordan man vælger at komme videre fra den.

Om forfatteren: Mary Turner Thomson

Det er Mary Turner Thompson, der selv har skrevet Brudte løfter, hvor hun ærligt fortæller den historie, der har ændret hendes liv i mere end en forstand. Mary er ikke bange for at fortælle, at hendes elskede mand endte med at franarre hende for mere end 2 millioner kroner i løbet af deres forhold. 

Brudte løfter er en vigtig historie at fortælle, fordi den løfter sløret for, hvor nemt det kan være for visse mennesker at narre andre med kærlighed som våben. Det viste sig yderligere, at Will Jordan havde charmeret sig ind på livet af yderligere 7 kvinder mere, som kan fortælle næsten samme historie som Mary.