Lydbøger » Bryllupsnatten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bryllupsnatten Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sophie Kinsella

lydbog og e-bog

Introduktion

Bryllupsnatten er endnu en rørende og underholdende historie fra forfatteren Sophie Kinsella, som før har bragt dig humor med Shopaholic og pinlige situationer. Nu er hun klar med en historie om kærlighed, der bliver tvunget frem i desperation og et væld af pinlige situationer, som alle sammen ender med at blive underholdende for læseren.

Bryllupsnatten er historien om Lottie, der rigtig gerne bare vil giftes. Hun venter bare på, at kæresten skal fri til hende, men noget tyder på, at hun kommer til at vente alt for lang tid. Da er det, hun beslutter at gøre noget ved det selv. Bryllupsnatten er en fortælling om gammel og ny kærlighed, og hvordan disse skal finde sammen igen.

Informationer:

Oplæser: Betty Glosted
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 16 timer og 7 minutter

Bryllupsnatten: Handling

Bryllupsnatten lydbog er, som titlen antyder, en historie om den helt store kærlighed og den sagnomspundne bryllupsnat. Intet burde være i vejen for denne mindeværdige nat, som begge parter i forholdet ser frem til. Sådan har Lottie det i hvert fald, når hun drømmer om sin bryllupsnat. For Lottie drømmer næsten hver dag om at blive gift med sin kæreste, Richard. Hun venter bare på, at han skal fri til hende, for det er hun sikker på, at han har tænkt sig i Bryllupsnatten lydbog gratis. Desværre bliver hun skuffet, da det ikke sker som forventet.

En dag bliver hun opsøgt af en gammel kæreste fra sin ungdom. Ben vækker følelser i Lottie, som hun troede, hun havde glemt, og inden de får set sig om, har hun opgivet Richard og er blevet gift med Ben i al hast. Lige så hurtigt som de sagde ’ja’ til hinanden, lige så hurtigt er de taget afsted på deres bryllupsrejse til en græsk ø. Den selvsamme græske ø, hvor de mødte hinanden for første gang for snart 15 år siden. Både Lottie og Ben ser frem til den romantiske bryllupsnat, hvor alt nok skal blive perfekt i Bryllupsnatten lydbog.

Da Lotties storesøster hører om det meget spontane bryllup, bliver hun mildest talt chokeret. Måske er det fordi Fliss selv er midt i en skilsmisse, der påvirker hendes dømmekraft. Men hun vil gøre alt for at beskytte sin søster fra de samme fejl, som hun begik. Fliss rejser efter Lottie og Ben for at få dem til at indse, at deres spontane bryllup ikke var verdens bedste ide i Bryllupsnatten lydbog gratis. Hun havde bare ikke forudset, at andre ville få samme ide.

Om forfatteren: Sophie Kinsella

Bryllupsnatten er en noget anderledes romantisk komedie fra Sophie Kinsella. Normalt skriver hun romantiske historier, der skal ende med et bryllup, hvor denne er sprunget direkte til den lykkelige slutning. Spørgsmålet, som Kinsella sætter fokus på, er bare om den lykkelige slutning nu altid er så lykkelig?

Bryllupsnatten lydbog er en underholdende historie, som er mindeværdig for Lottie, men også lige meget for læseren. Hvis du har læst andre bøger af Kinsella, ved du godt, hvad du kan se frem til i Bryllupsnatten. Og hvis du er klar til mere romantisk humor fra Kinsella, kan du altid prøve hendes Shopaholic-serie eller mange andre enkeltstående historier fra hende.