Lydbøger » Bullshit

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bullshit Lydbog

4.4/5

Forfatter: Janus Køster-Rasmussen & Camilla Stockmann

lydbog og e-bog

Introduktion

Bullshit er en historie om bandelivet, og hvordan det kan begynde for nogle mennesker. Det er en historie om to mennesker, som forelsker sig i hinanden, og senere ender med at træffe nogle valg, som kommer til at koste dem dyrt. Baseret på en stor mængde kildemateriale er Bullshit en fortælling om den bande, der senere skulle få navnet Bullshit.

Det er en fortælling om en bandekrig, som fortsætter gennem hele 1980’erne, og som ender med at koste flere bandemedlemmer livet. Med Bullshit får læseren indsigt ind i, hvad der kan drive en flok unge mennesker til at finde sammen, når ingen andre vil vide af dem.

Informationer:

Oplæser: Maria Garde
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 51 minutter

Bullshit: Handling

Bullshit lydbog er den sande fortælling om unge Pia. Pia er kun 16 år gammel tilbage i 1978, hvor hun bor på Vestamager. Da hun er 16 år gammel, møder hun Makrel. Makrel er kriminel og medlem af en bande, men det skal ikke stoppe de to fra at forelske sig i hinanden i Bullshit lydbog gratis.

Nogle vil måske sige, at det var skæbnen, der bragte dem sammen. Men realiteten er en hel anden. 

I løbet af blot seks dage bliver der begået to forskellige drab i København. Det er disse drab, som på forunderlig vis ender med, at Pia og Makrel møder hinanden. For Makrel er det hans skolekammerat, der bliver skudt midt i Daddy’s Dance Hall. For Pia er det en af hendes venner, en kommende pædagogmedhjælper, der bliver offer for en haglbyge i halsen midt på Islands Brygge i Bullshit lydbog.

Det bliver to drab, som også kommer til at ændre Pia og Makrels liv. For begges venner og bande vil have hævn for deres tabte venner. Det ender med, at de danner den nye bande/klub, Bullshit. Bullshit påtager sig kampen og æren i at udleve den første rigtige rockerkrig i Danmark i Bullshit lydbog gratis. Deres fælles fjende er den amerikaniserede bande Hells Angels. Bandekrigen ender med at blive en af de største, som Danmark oplever efter Anden Verdenskrig, og den strækker sig hele vejen gennem 1980’erne. I løbet af den tid mister endnu seks medlemmer af Bullshit-banden livet ved brutale likvideringer i Bullshit lydbog.

Om forfatteren: Janus Køster-Rasmussen & Camilla Stockmann

Forfatterne Janus Køster-Rasmussen og Camilla Stockman har brugt uendelige mængder dokumentarisk materiale for at kunne skrive Bullshit. De har gennemgået store bunker af kildematerialer, som beskriver de unge piger og drenge, der vendte ryggen til deres familie og venner til fordel for et liv i banden Bullshit. Men at være medlem i Bullshit var også en måde at finde deres nye familie. Her blev de en del af en gruppe, og i den lokale ungdomsklub fik de lavet deres første rygmærke, som for enkelte også endte med at være deres sidste.

Men vigtigst at alt, er det Makrels historie. Om hvordan han endte med at blive præsident for Bullshit, inden han endte med at blive dræbt, mens Pia bare kunne se til.