Lydbøger » Bye Bye Blackbird

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bye Bye Blackbird Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jesper Stein

lydbog og e-bog

Introduktion

Bye Bye Blackbird er andet bind ud af seks i serien om vicepolitiinspektør Axel Steen. I Bye Bye Blackbird lydbog ringes Axel Steen op af Kriminalteknisk Center. Dette bliver startskuddet på en hæsblæsende historie, der trækker tråde tilbage til en tidligere sag. Det er nu Axel Steens opgave at trække fortidens spor med ind i nutiden og bruge dem til at løse en krimigåde: Hvem er den sadistiske og kyniske serievoldtægtsforbryder og moder, der skaber skræk og rædsel på Nørrebro i København?

Du kan høre Bye Bye Blackbird lydbog gratis her, hvis du ikke kan vente med at finde ud af, om Axel Steen opklarer de bestialske forbrydelser på Nørrebro.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 11 timer og 11 minutter

Bye Bye Blackbird: Handling

I 2004 kostede en sag ved navn Solsortesagen vicepolitiinspektør Axel Steen sit ægteskab med sin hustru. Sagen havde nær knust ham fuldstændig, men 4 år senere ringes Axel Steen op af Kriminalteknisk Center. Det viser sig, at der er dukket nye DNA-spor op i sagen. Det viser sig dog også hurtigt, at Solsortesagen ikke er en enkeltstående sag, men at gerningsmanden muligvis stadig terroriserer lokalområdet med sine voldtægter og drab.

Det er nu op til Axel Steen at sørge for at løse sagen og binde knude på de løse ender. Sløset politiarbejde, fejl og mistro til vidner viser sig at være årsagen til, at sagen fra 2004 endnu ikke er løst. Axel Steen skyr dog ingen midler for at finde den sadistiske og bestialske serievoldtægtsforbryder og morder, der terroriserer lokalmiljøet på Nørrebro i København.

I Bye Bye Blackbird lydbog følger vi Axel Steens kamp for retfærdighed. Han går længere i en sag, end han nogensinde har gjort før og ofrer meget af sit private liv på vejen. En samværskonflikt med ekskonen om deres fælles barn og et eskalerende hashmisbrug truer nemlig med at sætte en stopper for efterforskningen. Bye Bye Blackbird lydbog rummer alle de elementer, der gør en klassisk krimi til et hit: En spændende handling, en makaber mordsag og en spændende efterforsker.

I serien om Axel Steen indgår udover Bye Bye Blackbird krimierne Uro, Akrash, Aisha, Papa og Solo. Bye Bye Blackbird er andet bind i serien om Axel Steen. Lyt til Bye Bye Blackbird lydbog gratis og dyk ned i denne hæsblæsende, rå og brutale københavnerkrimi.

Om forfatteren: Jesper Stein

Jesper Stein (f. 1965) debuterede i 2008 med biografien Man jager et bæst og fanger et menneske. Først i 2012 debuterede han som krimiforfatter. Det skete med udgivelsen af romanen Uro, der også er første bind i serien om Axel Steen.

Jesper Stein har vundet et hav af prisen i løbet af sine år som forfatter. I 2012 modtog han Det danske Kriminalakademisk debutantpris, i 2015 modtog han De Gyldne Laurbær for romanen Aisha (4. bind i Axel Steen-serien), og så sent som i år i 2021 modtog han Læsernes Bogpris for autofiktionsromanen Rampen, der barsk skildrer, hvordan Jesper Steins far forlod Jesper og Jespers mor til fordel for en gymnasieelev.