Lydbøger » Byen i skyerne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Byen i skyerne Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anthony Doerr

lydbog og e-bog

Introduktion

Byen i skyerne er en medrivende fortælling om den magi, som kun børn kan se i hverdagen. Det er historien om en enkelt historie, som i løbet af flere hundrede år er med til at påvirke utallige mennesker i deres liv. Byen i skyerne er en tung historie, men på den helt rigtige måde, fordi den stadig formår at røre læseren helt ind i hjertet med rigtig mange karaktere.

Byen i skyerne tager læseren med til et Konstantinopel under krig, og videre til en by i Idaho flere hundrede år senere og igen endnu længere ude i fremtiden, hvor det stadig er den samme historie om en enkelt dreng, der bliver ved med at påvirke alle, der hører om ham.

Informationer:

Oplæser: Helene Egelund
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 44 minutter

Byen i skyerne: Handling

Byen i skyerne lydbog begynder i Konstantinopel i 1500-tallet. Her møder læseren den stakkels Anna, som må vokse op uden sine forældre på et hjem, der ikke nødvendigvis er et børnehjem, men det er heller ikke et hjem, som hun havde set sig selv i. I huset bor der kun kvinder, og de arbejder alle sammen med at lave kåber til præsterne i byen. En dag i Byen i skyerne lydbog gratis finder Anna et gammelt manuskript ved et tilfælde.

Anna bliver med det samme forelsket i den historie, som manuskriptet indeholder om en dreng ved navn Aithon. Aithon drømmer om en dag at kunne flyve op til en by i skyerne. Men Anna kan kun flygte fra sin virkelighed i så lang tid, inden hun skal vende tilbage til sin syge søster og en by, der gang på gang bliver udsat for fjendtlige angreb i Byen i skyerne lydbog gratis.

Uden for Konstantinopel er Omeir tvunget ind i en krig, der har revet ham væk fra hans hjem. Da han bliver tvunget ind i byen, krydses hans og Annas veje i Byen i skyerne lydbog.

Spol 500 år frem i tiden til en lille by i Idaho, og Aithons historie er igen ved at fortrylle en flok børn. De er i gang med at lave et skuespil omkring Aithons drøm om Byen i skyerne.

Og det er ikke sidste gang, at Aithons historie rører mennesker. Selv i en fjern fremtid kan Aithons historie fortrylle en ung Konstance til at skrive den ned med et ønske om at se Jorden, som hun kun har hørt historier om i Byen i skyerne lydbog.

Om forfatteren: Anthony Doerr

Anthony Doerr er tilbage med endnu en fabelagtig historie, der kommer til at sætte sig fast i din hukommelse, som en af de bedste bøger, du kommer til at læse i lang tid. Han gjorde det allerførst med Alt det lys vi ikke ser, som blev en af de bedst sælgende bøger i sin tid. Nu har Doerr skrevet en fantastisk roman om børn, der er lige på nippet til at blive voksne.

Doerr har blandt andet vundet en Pulitzer pris for sine romaner, som bliver ved med at fortrylle voksne over hele verden.

Byen i skyerne er en rørende fortælling om at blive voksen i en verden, der et tæt på at forhindre dig i det med krig og ødelæggelse.