Lydbøger » Byen ved Volga

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Byen ved Volga Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lotte og Søren Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

Læs Byen ved Volga eller lyt til Byen ved Volga lydbog gratis for at få del i det fjerde bind i serien ”Venner og fjender”. Denne serie er skabt af søskendeparret Lotte og Søren Hammer, og historien udspiller sig fra 1942 til 1943.

Følg med i Byen ved Volga lydbog om historien om den menige soldat, Peter, der sendes afsted med sit kompagni mod øst til Stalingrad.

Byen ved Volga er en spændende fortælling om, hvad der er værd at kæmpe for og kæmpe imod. Det kan nemlig være svært at kende forskel på venner og fjender, mens krigen raser, og dette er tydeligt i Byen ved Volga lydbog.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 5 minutter

 

Byen ved Volga: Handling

Byen ved Volga markerer det fjerde bind i serien ved navn ”Venner og fjender”, og i Byen ved Volga kan du følge en historie, der udspiller fra 1942 til 1943. Året er 1942, og det er sommer.

Vi bliver introduceret til Peter, der er mening soldat i den tyske her. Der går dog ikke længe i Byen ved Volga, før Peter bliver sendt afsted sammen med et kompagni af soldater mod øst. Helt specifikt fortæller Byen ved Volga lydbog os, at kompagniet sendes til Stalingrad, hvor de skal kæmpe mod russerne.

I begyndelsen af Byen ved Volga består arbejdet dog i første omgang ikke i at kæmpe på slagmarken, for Peters kompagni bliver ikke indsat direkte i kampene. Deres første opgave bliver at bevogte en landsby ved floden Don. Der går ikke længe, før Byen ved Volga lydbog fortæller os, at kompagniet fanger to kvindelige partisaner. Her sørger Peter dog for, at den ene af dem får mulighed for at flygte.

Dette markerer det sted i Byen ved Volga, hvor Peter bliver i tvivl om, hvem han ønsker at kæmpe for. For hvem er i virkeligheden fjenden? Følg Peters færd for at finde ud af, hvad han ønsker at kæmpe imod og vigtigst af alt, hvad der er værd at kæmpe for.

Byen ved Volga fortæller os, at det kan være svært at kende forskel på venner og fjender i krig. Du kan lytte til Byen ved Volga lydbog gratis, hvor du får del i den spændende fortælling, der fandt sted under 2. Verdenskrig.

Om forfatteren: Lotte og Søren Hammer

Forfatterne til værket ved navn Byen ved Volga er Lotte og Søren Hammer. Dette forfatterpar er søskende og er blandt andet kendt for de ti romaner om politibetjenten Konrad Simonsen. Disse bøger er oversat til flere sprog og sælges i flere lande.

Lotte Hammer er uddannet sygeplejerske og har arbejdet flere steder såsom boreplatforme i Nordsøen, Grækenland, Tyskland og på militærbaser i Grønland. Siden 2010 har hun arbejdet som forfatter på fuld tid.

Søren Hammer er uddannet lærer, men har tidligere arbejdet som programmør og lektor på Ingeniørhøjskolen. Han har ligesom sin søster arbejdet som forfatter på fuldtid siden 2010.