Lydbøger » Byens spor

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Byens spor Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Saabye Christensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Byens spor er den slags romaner, der måske kræver lidt tid at sætte sig ind i, fordi den er pakket med karakterer, der ved første øjekast kan forvirre enhver læser. Men når først læseren er blevet bekendt med de mange elskværdige karakterer, er der ingen tvivl om, hvorfor Byens spor har modtaget så mange flotte anmeldelser, som den allerede har fået.

Byens spor er ikke blot en fortælling om de mange liv, som krydses på godt og ondt. Det er også en fortælling om en by, og hvordan byens kvinder er med til at styrke og fremvise Oslo fra sine bedste sider.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 12 minutter

Byens spor: Handling

Byens spor lydbog er en fortælling om mennesker og deres kærlighed til livet i den by, de kalder deres hjem. Byens spor tager læseren med tilbage til et Oslo, der er ved at komme sig efter krigsårene, og byens liv er så småt ved at blomstre op igen. Samtidig med at læseren bliver ført tilbage i tiden til et opløftende Oslo, bliver der drysset med finurlige karaktere og mennesker, som mødes på kryds og tværs i byens mange gader.

Byens spor lydbog gratis begynder i en enkelt bygning, som har adressen Kirkevejen 127. Her bor Maj med sin mand og søn. Manden har altid travlt med sit arbejde i et stort reklamebureau, hvis han da ikke lige tager et hurtig besøg på sin stambar, Bristol, inden han kommer hjem til Maj og deres lille søn. Majs hverdag består primært af at tage sig af deres dreng, Jesper. Ellers har hun meldt sig som frivillig i Norsk Røde Kors, hvor hun ynder at bruge den tid, hun kan.

Men vi skal også møde deres overbo i Byens spor lydbog. Fru Vik har indset, at hun efterhånden har sørget nok over sin afdøde mand, og nu er hun klar til at vende tilbage til livet. Det nye liv begynder den dag, hun møder Olaf på den lokale kirkegård. Olaf Hall er antikvarboghandler med et anstrengt forhold til sin stedsøn Bjørn i Byens spor lydbog. På et tidspunkt redder Bjørn slagterens søn fra en frygtelig ulykke. Slagterens søn, Jostein er gode venner med den følsomme dreng, Jesper, som nyder at lytte til musik fra pianisten Enzo Zanetti i Byens spor lydbog gratis.

Om forfatteren: Lars Saabye Christensen

Byens spor er en af de nyeste historier fra Lars Saabye Christensen, som har en evne til at fortælle historier, som ingen andre kan. Lars Saabye Christensen debuterede for første gang som forfatter helt tilbage i 1976, og siden da har hans karriere fortsat i en positiv retning med en lang række udgivelser af både poesi og skønlitteratur.

Det er i historier som Byens spor, at Lars Saabye Christensen for alvor kan bruge sine evner som historiefortæller ved at skabe billeder og personer, som alle læsere kan relatere til. Byens spor er den første i en ny trilogi, der sætter fokus på byen Oslo og dens mange indbyggere.