Lydbøger » Bytteleg

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bytteleg Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

Det 23. bind i serien om Jack Reacher af Lee Child har titlen Bytteleg. Her kommer man som læser endnu tættere på veteranen Jack, der er på en dannelsesrejse fra Maine til Californien på vestkysten.

Under rejsen kommer Jack forbi et skilt, der har navnet på byen hans far er født i. Han har ikke rigtigt haft et forhold til faren, og han forlænger sin rejse med et par dage for at forhøre sig frem om faren. Samtidigt er to canadiere på en mission, men deres bil bryder sammen. De overnatter på et motel, men her tager tingene en farlig drejning.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 13 minutter

Bytteleg: Handling

Den engelske forfatter ved navnet Lee Child har igen beriget det spændingsfyldte univers, som Jack Reacher bor i, ved at have skrevet Bytteleg. Bytteleg er 23. værk i serien om veteranen Jack Reacher, der nu har en del tid i hænderne til at finde sig selv, men også til at hjælpe hans medborgere med vanskelige forhold. Man kan lytte til Bytteleg lydbog gratis, hvis man vil høre mere om denne veterans nye liv som en sand helt.

I Bytteleg lydbog hører man at Jack Reacher er på en rejse helt fra Maine, hvor han vil ende i Californien. Men akkurat nu står han midt ude på en vej, hvor han har hånden strakt i vejret og tommelfingeren frem.

Ved at lytte til Bytteleg lydbog erfarer man, at Jack benytter solen som sin eneste form for vejledning. Denne rejse er nemlig en ny måde hvorpå han vil finde sig selv på, men det er også et afbræk fra hans ellers sædvanlige liv. Han er nu en veteran, og han søger mod nye højder i livet.

I Bytteleg lydbog hører man, at hans plan faktisk ikke får ham ret langt væk. Han er netop nået frem til en skov nær New England, hvor der er et skilt. Dette skilt antyder, at Jack nu er nået frem til byen hvor hans far blev født. Han tager en omvej og forlænger sin rejse med en dag eller to. Han vil udforske sin fars hjemstavn. Her opdager han noget chokerende.

Samtidigt er en bil gået i stå, og de to kørende havde en klar mission, som nu blev sat på pause. De overnatter på et motel, og her begynder tingene at tage en skæbnesvanger drejning.

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child er født i første halvdel af 1950’erne i England, og han er til dagligt en forfatter. Lee Childs forfatterskab er meget velkendt samt vellidt, da hans værker formår at fange både internationale læsere samt anmeldere i hans krimifyldte samt nervepirrende fortællinger.

Forfatteren er kendt for at have skrevet diverse spændingsromaner, men også for at have skrevet en lang samt succesfuld serie af romaner om Jack Reacher. Denne fiktive karakter er en helt, der benytter tiden med at redde byen fra onde gerninger. Ved at læse det 23. bind i serien om helten, hvor titlen er Bytteleg, kan man høre mere om denne figurs gerninger. Han er desuden også en veteran. Lyt i dag til Bytteleg lydbog gratis.