Lydbøger » Caféen i Cornwall

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Caféen i Cornwall Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lucy Diamond

lydbog og e-bog

Introduktion

Cafeen i Cornwall er den perfekte feel-good roman om at finde kærligheden og den familie, man måske havde glemt at se det smukke i. Cafeen i Cornwall er historien om Evie Flynn, hvis familie betragter hende som det sorte får. I modsætning til sine succesfulde ældre søstre, har Evie aldrig rigtig opnået noget af betydning. Men Evie er tilsyneladende tilfreds med sit liv i ro og mag, sammen med kæresten Matthew.

Indtil den dag, hvor Evies liv bliver vendt på hovedet, da hendes tantes testamente efterlader en strandcafe til Evie. I Cornwall af alle steder. Pludselig har Evie en lang række af valg, som hun skal træffe for sin fremtid.

Informationer:

Oplæser: Julie Riis
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 10 timer og 58 minutter

Caféen i Cornwall: Handling

Cafeen i Cornwall lydbog er den perfekte kombination af romantik og ubeslutsomhed på vej til at finde ud af, hvilken sti der skal være Evies sti i hendes liv. Cafeen i Cornwall er den første i serien fra Lucy Diamond, og læseren bliver præsenteret for et væld af skønne karaktere.

Da Evie arver tantens strandcafe i Cornwall, havde hun ikke regnet med, at overtaget af den ville være sådan et krævende arbejde. Da hun endelig beslutter sig for at tage til Cornwall, får hun sig en endnu større overraskelse end testamentet, der overdrog cafeen til hende. Strandcafeen har tydeligvis set bedre dage, og de få medarbejdere mangler også en hel del ledelse.

Som Cafeen i Cornwall lydbog skrider frem, tager Evies arbejdsmoral alligevel over, og den attitude, som hendes familie altid har tænkt om hende, bliver gjort lidt til skamme. Evies hårde arbejde udfolder sig stille og roligt, og da den tilbagevendende stamgæst Ed begynder at charmere Evie mere og mere, må hun endnu engang begynde at træffe en række beslutninger.

Cafeen i Cornwall lydbog gratis er en klassisk chicklitt og læseren får romantik for alle pengene. Det er den første bog i en serie på indtil videre fire bøger, som alle fortæller videre på det liv, som Evie ender med at opbygge i Cornwall. Cafeen i Cornwall lydbog er den perfekte bog at læse, hvis du har lyst til et kram i form af en bog.

Som hovedkarakter er Evie sød og rar, og langt de fleste kan relatere til de svære valg i livet, som hun pludselig bliver tvunget til at træffe i Cafeen i Cornwall lydbog gratis.

Om forfatteren: Lucy Diamond

Lucy Diamond er faktisk et pseudonym for forfatterens sande navn, Sue Mongredien. Hun valgte dette pseudonym, fordi hun mente, at Diamond ville være langt nemmere at udtale og stave på verdensplan. Hvilket i retrospekt nok var et godt valg, eftersom Diamonds bøger er eftertragtet også uden for Englands grænser.

Foruden de fire bøger, der er i serien om strandcafeen i Cornwall, har Lucy Diamond også skrevet en håndfuld enkeltstående romantiske bøger. Til fælles for alle Lucy Diamonds bøger er den kærlighed, som altid løfter hver enkelt side, og de stærke kvindelige hovedkarakterer, som bærer bogen fra start til slut.

Enhver Lucy Diamond bog er perfekt til fans af Sarah Morgan eller Jenny Colgan.