Casper Christensen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Martin Kongstad

lydbog og e-bog

Introduktion

‘Casper Christensen’ er endnu ikke tilgængelig som lydbog på streamingtjenesterne, men forventes at blive tilgængelig snarest.

Kærlighed, skilsmisser, forfulgt af paparazzifotografer, skandaler, druk, stoffer og vanvittige anekdoter. Alt dette indeholder Casper Christensen lydbog af Martin Kongstad. Et portræt og indsigt ind i et menneske, som de fleste af os kender fra komedie hittet ved navn Klovn.

Hvordan ændrer et menneskes historie sig, når der er andre øjne, der betragter dette menneskes liv? I Casper Christensen lydbog får vi at vide, at dette en øjenåbner, da han fik en helt anden udgave af, hvordan han som menneske havde levet sit liv. Dyk ned i Casper Christensen lydbog for at finde ud af, hvad han lærte om sig selv fra andre, der har stået ham nær.

Informationer:

Oplæser: Claes Kasper Bang
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 20 minutter

Casper Christensen: Handling

Casper Christensen lydbog fortæller historien om Casper Christensen, der blandt de fleste danskere er kendt som den til tider selvglade, smarte og rige af de to hovedroller i Klovn filmene og TV-serien. Her portrætteres Christensen som værende glad for det vilde liv i overhalingsbanen. Men hvordan adskiller han sig, når han ikke længere er på arbejde? Og hvordan har det vilde liv sat sine spor i Ch