Lydbøger » Casper Christensen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Casper Christensen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Martin Kongstad

lydbog og e-bog

Introduktion

Kærlighed, skilsmisser, forfulgt af paparazzifotografer, skandaler, druk, stoffer og vanvittige anekdoter. Alt dette indeholder Casper Christensen lydbog af Martin Kongstad. Et portræt og indsigt ind i et menneske, som de fleste af os kender fra komedie hittet ved navn Klovn.

Hvordan ændrer et menneskes historie sig, når der er andre øjne, der betragter dette menneskes liv? I Casper Christensen lydbog får vi at vide, at dette en øjenåbner, da han fik en helt anden udgave af, hvordan han som menneske havde levet sit liv. Dyk ned i Casper Christensen lydbog for at finde ud af, hvad han lærte om sig selv fra andre, der har stået ham nær.

Informationer:

Oplæser: Claes Kasper Bang
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 20 minutter

Casper Christensen: Handling

Casper Christensen lydbog fortæller historien om Casper Christensen, der blandt de fleste danskere er kendt som den til tider selvglade, smarte og rige af de to hovedroller i Klovn filmene og TV-serien. Her portrætteres Christensen som værende glad for det vilde liv i overhalingsbanen. Men hvordan adskiller han sig, når han ikke længere er på arbejde? Og hvordan har det vilde liv sat sine spor i Christensens liv, når det kommer til familien og parforholdet?

Nu til dags har Christensen dog lagt sit liv om, og festerne fylder ikke længere en stor del af livet. Han har givet Martin Kongstad ubegrænset adgang til hele sit liv, fortid og alle de skeletter, som han måtte have i skabet. Christensen beskriver, at processen omkring at skrive bogen har været lang og hård. Derudover opdagede han sider af sig selv, som han ikke var klar over, at han havde.

Omkring Casper Christensen lydbog beskriver han selv, at det arbejde, som Kongstad har lagt i at skrive bogen har været en oplevelse at følge. Han udtaler, at han havde en opfattelse af sig selv som værende en sød mand, en god far og en støttende ven, men det er ikke det, som han læser i bogen. Derfor har dette ført til, at Christensen har reflekteret over, hvem han i virkeligheden er.

Dyk ned i fortællingen i Casper Christensen lydbog gratis og lær mere om den hæsblæsende karriere, der nu har varet mere end 30 år. Hør om kærligheden, skilsmisserne, vennerne, stoffer og alkohol og skandalerne. Lær om den folkekære komiker, som mange af os kender til, og se hvad der gemmer sig bag facaden.

Mediernes anmeldelser:

"Velskrevet og interessant ". 4 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Forrygende læsning! ". 5 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Martin Kongstad

Martin Kongstad er navnet på forfatterne, der står bag Casper Christensen lydbog. Han indledte sin karriere som en såkaldt rockjournalist i 1985, hvor han skrev for GAFFA i Aarhus.

Kongstad blev dog ikke ved med at beskæftige sig med rockgenren, for han begav sig sidenhen til at arbejde for Euroman, Politiken og Berlingske Tidende, og endda som skuespiller i Let’s get lost af Jonas Elmer.

I sit arbejde med Casper Christensen lydbog fik Kongstad ubegrænset adgang til Christensens fortid. Man følger Kongstad og Christensens forsøg på at finde ud af, hvem Casper Christensen i virkeligheden er.

Du kan lytte til Casper Christensen lydbog gratis.