Lydbøger » Champagne

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Champagne Lydbog

4.4/5

Forfatter: Søren Frank

lydbog og e-bog

Introduktion

Alene ordet champagne bobler af kvalitet, og det er sikkert fordi, at langt de fleste af os kender til det brand, som Champagne også er. Det er blevet en af de drikke, som mange sukker efter at smage, fordi den har opnået denne prestige. I mange år har det været festdrikken for de kongelige og de kendte. Kort sagt har det været en drink for dem, der har råd til den. 

Dette er ikke længere tilfældet alene, og det illustrerer Champagne lydbog på flot vis. Det er en bog, der dykker ned i produktionen af Champagne, men også en historie om produktionen af samme, som har udviklet sig indenfor de sidste årtier, i takt med at drinken er blevet langt mere kommerciel og udbudt blandt alle.

Informationer:

Oplæser: Peter Milling
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 11 timer og 21 minutter

Champagne: Handling

Når mange tænker på Champagne, så tænker de på det som en champagne. En drink, som er så eksklusiv, at den kun drikkes til meget specielle begivenheder. Det de fleste glemmer er, at champagne også blot er en vin, præcis som mange andre vine. Champagne lydbog gratis er med til at afmystificere den ikoniske drink med en historie om druerne bag drinken. 

Champagne brandet er lokalt til Champagne egnen i Frankrig og i mange år, har de haft patentet på dette. Men i senere år har en ny generation af mindre vinbønder budt sig ind på markedet, og udviklingen af champagne som drink er vokset betydeligt.

I Champagne lydbog får vi historien om et håndværk, hvor der sættes fokus på champagne som en vin. Der tages hånd om historien bag den populære drink, som ikke bør begrænses til nytår eller store begivenheder. Champagne lydbog gratis er også en fejring af drinken og en erklæring til, at den bør kunne nydes hele året rundt. Champagne bør stå i mange flere køkkener, også selvom der hverken er østers eller kaviar i sigte i pågældende køkken. 

Det er blot en af de skjulte hensigter med Champagne lydbog til den danske forbruger. For det ses i det danske køkken, at vi har taget festdrinken til os, også selvom vi ikke nødvendigvis er en del af den store elite. Salget af champagne er fordoblet i det seneste årti, og det tyder på, at danskerne har taget drinken til sig, som deres egen. 

Derfor er det også på tide, at vi får et bedre kendskab til den populære festdrik. På den måde kan vi udvide vores smagsløg og måske opdage nye grene af champagnedrikken.

Om forfatteren: Søren Frank

Forfatteren Søren Frank har brugt uendeligt mange måneder på at rejse gennem Champagne området for at udforske alle grene af produktionen af samme drink. Det har taget ham et par år at besøge hver del af regionen for at kunne lave den bedste og mest udførlige guide til Champagne drinken. 

Han fortæller overraskende medrivende om en festdrink, som nu til dags produceres af store vinbønder, men også lige så fortrinligt af små ukendte vinbønder. Søren Frank ved en ting eller to om vine, og har tidligere skrevet om Vinene fra Bourgogne. Champagne er hans nyeste passion, og med års research bliver det ikke meget bedre eller dækkende om den boblede drink.