Lydbøger » Citronbjerget

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Citronbjerget Lydbog

4.1/5

Forfatter: Eva Tind

lydbog og e-bog

Introduktion

Citronbjerget handler om en kvinde i midten af livet, der finder sig selv på ny i Korea.

Kvinden hedder Sui og hun har netop forladt sin mand. Hun kan ikke helt forklare hvorfor – det føltes bare som det rigtige at gøre.

Da hun modtager et brev fra sin afdøde bedstefar, om at hun har arvet en hytte i Korea, føles det også som det rigtige at drage afsted.

Undervejs når du hører Citronbjerget lydbog sker der underlige ting for Sui, der befinder sig langt fra den kultur, hun er vant til.

Du kan lytte til Citronbjerget lydbog gratis og høre en fortælling, der til tider bevæger sig mod det overnaturlige.

Informationer:

Oplæser: Sara Ullner
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 14 minutter

Citronbjerget: Handling

Sui har aldrig mødt sin bedstefar fra Korea. Da hun var yngre, spurgte hun indimellem sin far, om de ikke skulle tage ned og besøge ham. De gjorde det dog aldrig og derfor er et billede af bedstefaren det eneste forhold, hun har til ham.

Så kan Sui finde sine rødder i et land, hvor alt er fremmed for hende? Kan hun spejle sig i en bedstefar, der ikke eksisterer mere?

Når du lytter til Citronbjerget lydbog finder du hurtigt ud af, at uanset hvilke antagelser Sui har, inden hun begiver sig mod Korea, bliver intet som hun havde forestillet sig.

Hytten er ikke bare en lille hytte, men dækker over et stort område på Citronbjerget med flere forskellige hytter. Det er så overvældende for Sui, at hun bare nøjes med at se hovedhytten, som hun slår sig ned i.

Der sker hurtigt mærkværdige ting. En mærkelig mand, der påstår, at Sui og ham kender hinanden, dukker op. Samtidig finder Sui en underlig samling af tændstikæsker med påfuglevinger i hyttens køleskab.

Da hyttens gartner bliver anklaget for mord, får Sui en helt anden rolle på bjerget, hvor hun må lære at begå sig i en meget anderledes kultur, end hun er vant til.

Hvis du er åben for at blive udfordret på din fantasi, kan du lytte til Citronbjerget lydbog gratis. Du får helt sikkert en fortælling fortalt, som er noget helt andet, end du før har hørt.

Om forfatteren: Eva Tind

Citronbjerget er skrevet af Eva Tind, der er født i Korea.

Eva Tind er en anmelderrost forfatter, der er svær at sætte i bås.

Hun er blevet nomineret til flere priser og har blandt andet modtaget Klaus Rifbjergs debutantpris for sin digtsamling med navnet ”do”.

Hun er kendt for at skrive bøger om verden, der kredser om identitet og det menneskelige potentiale. Når du lytter til Citronbjerget lydbog, er det lige præcis dette, du kan forvente.