Lydbøger » Da jeg mødte dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Da jeg mødte dig Lydbog

4.2/5

Forfatter: Mads Nygaard & Tine Gøtzsche

lydbog og e-bog

Introduktion

Kærligheden vælger mange gange sine egne veje. Nogle veje er mere direkte, mens andre tager den lange bjergvej, og ikke altid når frem i tide. Da jeg mødte dig er en samling af anekdoter om, hvordan kærligheden har fundet vejen frem i livet hos en række mennesker.

Da jeg mødte dig er et bevis på, at kærligheden ikke altid opstår ved første blik, som de gamle eventyr vil bilde os ind. Men derimod at kærligheden i sidste ende består som noget solidt. Da jeg mødte dig er også en inspirerende samling af anekdoter om, at alle veje kan føre til en eller anden slags kærlighed, når først man er begyndt på en sti.

Informationer:

Oplæser: Mads Nygaard & Tine Gøtzsche
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 4 timer og 53 minutter

Da jeg mødte dig: Handling

Da jeg mødte dig lydbog er skrevet af ægtefællerne Tine Gøtzsche og Mads Nygaard. De kom på ideen til bogen, fordi deres kærlighedshistorie havde været længe undervejs, og det var de overbevist om, at mange andres også var. Da jeg mødte dig lydbog gratis er skrevet ud fra den tankegang, at forelskelse kan udforme sig på mange måder. 

Forelskelse kan være spontan og direkte ved første møde, eller den kan spire over flere møder. Den kan også udvikle sig gennem venskaber eller kollegiale fællesskaber. Pointen, som Da jeg mødte dig lydbog gerne vil frem til er, at der findes mange måder for mange forskellige mennesker at blive forelsket. For ægtefællerne Tine Gøtzsche og Mads Nygaard tog det mere end 20 år, før de blev enige om, at det skulle være dem resten af tiden.

I Da jeg mødte dig lydbog deler tv-journalisten og forfatterens kærlighedshistorie fra sin spæde begyndelse for mere end 20 år siden, hvor de mødtes for første gang. Indtil de efter et par møder og en hel del år senere besluttede sig for, at det nok var på tide, de bare blev forlovet.

Sammen med Gøtzsche og Nygaards historie har de også fundet ti andre par, som mange danskere kender, og interviewet dem om deres kærlighedshistorie. Interviewene er både blevet holdt hver for sig og sammen for at få den ægte sandhed om hvert pars minder om deres forhold og udviklingen heraf i Da jeg mødte dig lydbog gratis.

Du kan blandt andet høre historien om de folkekære Susi & Leo eller skuespiller Preben Kristensen og sit forhold til stylist Søren Hedegaard.

Om forfatteren: Mads Nygaard & Tine Gøtzsche

Tine Gøtzsche har i mange år været tv-journalist på diverse nyhedsmedier, hvor de fleste kender hende fra DR nyhederne. Da jeg mødte dig er hendes første gang, hvor hun sætter sit navn på som forfatter. Hendes ægtefælle og skrivemakker til Da jeg mødte dig har tidligere udgivet bøgerne Frø og Den gamle mand med trækvognen.

Parret fik ideen til bogen efter selv at have fundet kærligheden efter mange års frem og tilbage mellem dem. De fandt hurtigt frem til en lang række danskere, hvis vej til kærligheden heller ikke var så traditionel, som det fremstilles i medierne. Da jeg mødte dig er en fin samling af anekdoter og interview, der giver et helt andet blik på kærligheden.