Lydbøger » Da menneskeheden blev til

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Da menneskeheden blev til Lydbog

4.1/5

Forfatter: Oded Galor

lydbog og e-bog

Introduktion

Siden menneskeheden fandt sin rette vej i livet, er der gang på gang sket forbedringer, som har været med til at forlænge levetiden for mennesket. Da menneskeheden blev til tager læseren med på en historisk gennemgang af disse forbedringer og giver et indblik i, hvilke af disse har haft størst betydning på den levestandard, som vi kender i dag.

Da menneskeheden blev til er en undersøgelse af en art, der har taget en levestandard og konstant udviklet på den til det bedre – i hvert fald på overfladen. For ser man nærmere på detaljerne i de enkelte levestandarder, vil der altid være skår at finde. Dette bliver understreget i menneskehedens gennemgang i Da menneskeheden blev til.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 8 timer og 41 minutter

Da menneskeheden blev til: Handling

Da menneskeheden blev til lydbog ser tilbage på flere hundrede års historie og undersøger nærmere, hvordan menneskeheden har udviklet sig til den storslåede art, den er i dag. Det er den anerkendte Oded Galor, der arbejder som økonomiprofessor, der tager læseren i hånden på denne spændende rejse gennem tidens udvikling i Da menneskeheden blev til lydbog gratis.

Der bliver kigget nærmere på menneskehedens allertidligste eksistens og frem til den dag i dag, og hvilke ændringer det har medført sig. For der er visse begivenheder, der skiller sig mere ud end andre, og det er tydeligt at se, hvordan de har påvirket menneskeheden, hvilket Da menneskeheden blev til lydbog illustrerer for hvert kapitel.

For eksempel skal vi ikke kigge mere end et par hundrede år tilbage i tiden for at finde en afgørende ændring for menneskets velbefindende. Velstanden for mennesker stiger betydeligt, og den gennemsnitlige levealder bliver også fordoblet for menneskeheden. Inden denne ændring levede de fleste mennesker så gennemsnitlige liv, at det var svært at skelne mellem forfædre og arvinger. Hverdagene var så ens og livet blev levet i samme trummerum, at en ændring som denne var særdeles markant, hvilket også beskrives i Da menneskeheden blev til lydbog gratis.

Indtil for et par hundrede år siden kunne der ikke ses den store forskel, om det var en bonde fra det 16. århundrede, eller om det var en egyptisk bonde for mere end 5.000 år siden, eller endda en enlig hyrde for mere end 11.000 år siden i Jeriko. Deres levevilkår var så godt som ens.

Da menneskeheden blev til lydbog ser nærmere p,å hvilke ændringer i tilværelsen, som har haft de største indflydelser på menneskehedens levevilkår.

Om forfatteren: Oded Galor

Med Da menneskeheden blev til har Oded Galor skrevet en undersøgende fortælling om menneskets udvikling helt frem til det 21. århundrede. Han ser nærmere på en forvandling af vores evigt ændrende livskvalitet indenfor flere områder i livet, og hvordan denne påvirker hvert enkelt menneske forskelligt. For til trods for at menneskeheden har udviklet sig betydeligt, er det endnu ikke blevet ligeligt fordelt i hele verden.

Da menneskeheden blev til er en opsigtsvækkende bog, fordi den sætter fokus på den ulighed, der stadig finder sted i verden. Bogen ser nærmere på en levestandard, som ingen andre arter har formået at opnår. Mens Galor er kritisk overfor den ulighed, som stadig finder sted over hele verden.