Lydbøger » Da Vinci mysteriet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Da Vinci mysteriet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dan Brown

lydbog og e-bog

Introduktion

Da Vinci mysteriet af Dan Brown er et af de mest kendte og læste romaner i de sidste par årtier. I Da Vinci mysteriet lydbog hører man om symbolforskeren Robert Langdon. En stille nat bliver han ringet op angående et mord, som han skal undersøge. Offeret er museumsdirektøren på Louvre i Frankrig.

Der er behov for symbolforskeren Robert Langdon, da der ved siden af offeret ligger en mystisk, kodet meddelelse. Robert Langdon arbejder dog ikke alene, han er nemlig i følgeskab med den franske kryptograf Sophie Neveu. Gennem samarbejdet finder de ud af, at der i mange af de mystiske meddelelser ligger henvisninger til værker af Da Vinci.

Lyt til Da Vinci mysteriet lydbog gratis for at høre om deres samarbejde, og om de finder ud af hvad den krypterede meddelelse symboliserer.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 19 timer og 36 minutter

Da Vinci mysteriet: Handling

I Da Vinci mysteriet lydbog følger læseren symbolforskeren Robert Langdon. Robert Langdon var på en konference i Frankrigs hovedstad Paris, da han en aften fik et opkald. Der var nemlig behov for hans ekspertise. Museumsdirektøren på Louvre var myrdet, og efterladt var en mystisk, kodet meddelelse.

I Da Vinci mysteriet er den franske kryptograf Sophie Neveu og Robert Langdon blevet sat på opgaven, og de skal løse gåden sammen. Opgaven bliver meget intens, da de finder ud af, at den kodede meddelelse har en reference til værkerne af kunstneren Da Vinci. Maleren har været snedig, og en række spor på værkerne er camouflerede. Disse spor som var camouflerede pegede på en ældgammel hemmelighed.

Sophie Neveu og Robert Langdon i Da Vinci Mysteriet indser nu alvoren, og de er ikke blot på udkig efter en morder, men også en af de største hemmeligheder gennem tiderne. Lyt til Da Vinci mysteriet lydbog gratis, og hør mere om den ældgamle hemmelighed, og om de finder svaret på den mystiske meddelelse.

I Da Vinci mysteriet finder man også ud af hvilke udfordringer Langdon og Neveu skal igennem. I Da Vinci mysteriet lydbog hører man hvordan de hives ind i noget meget større end hvad de havde troet. De er nemlig oppe mod en yderst magtfuld modstander. De skal hurtigt få afkodet den mystiske og kodede meddelelse.

Hvis de ikke skynder sig at finde ud af hvad meddelelsen betyder, går morderen nemlig fri. Dette er dog ikke det eneste problem de får, da der er endnu et vigtigt aspekt på spil. Det at morderen får muligheden for at gå fri er problematisk og uretfærdigt, men også en ældgammel hemmelighed vil gå tabt for evigt. Sandheden vil derfor gå tabt for evigt, og ingen vil nogensinde vide at den eksisterede.

Om forfatteren: Dan Brown

Forfatteren bag romanen Da Vinci mysteriet hedder Dan Brown, og han er født i 1964. Dan Brown er en kendt forfatter i genren thrillere samt detektivarbejde. Mest kendt er han for Da Vinci mysteriet, som blev udgivet i 2003. Værket er en bestseller, hvor der hidtil er blevet solgt over 80 millioner eksemplarer verden over. Dan Brown har desuden altid haft en interesse for kryptografi, nøgler og koder, hvilket er tydelige tilbagevendende temaer i hans værker.

Før han blev en fuldtidsforfatter, underviste han i engelsk på Phillips Exeter og på Lincoln Akerman School. Han besluttede sig for at blive fuldtidsforfatter, og har efterfølgende skrevet flere prisvindende værker. Han giftede sig med en kvinde ved navn Blythe, som er en kunsthistoriker samt maler. Blythe har haft en indflydelsesrig rolle for Dan Brown. Hendes indflydelse i hans værker er også tydelige, eksempelvis i bestselleren Da Vinci mysteriet samt forgængeren Engle og Dæmoner.