Lydbøger » Dagbog fra en døende

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dagbog fra en døende Lydbog

4.4/5

Forfatter: Lasse Holm

lydbog

Introduktion

Forfatteren Lasse Holm har skrevet historier hele sit liv. Mest krimier og historiske romaner, men denne historie, “Dagbog fra en døende”, er anderledes end hans tidligere værker. “Dagbog fra en døende” bliver nemlig angiveligt hans sidste lydbog. Nu skriver han om sig selv, og den værste nyhed, som man nogensinde kunne tænke sig at få, at han er blevet terminal syg og ikke meget tid tilbage, før han kommer til at dø. Følg med i Dagbog fra en døende lydbog og få et intimt indblik i en døende persons dybeste tanker – i hans sidste tid på denne jord. “Dagbog fra en døende”, er kun udgivet som lydoptagelse. Lyt med i Dagbog fra en døende lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Lasse Holm
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 48 minutter

Dagbog fra en døende: Handling

Med båndoptager og kuglepen dokumenterer Lasse Holm nu sin sidste tid på denne jord, i biografien “Dagbog fra en døende”. Lasse Holm skriver sig endnu engang væk fra hverdagen for sidste gang. Til dato, maj 2021, er der udkommet hele fem dele af biografien. “Dagbog fra en døende” kan kun fås på lydbog, da der ikke er udgivet eller skrevet nogen fysisk bog.

Lasse Holm har skrevet historier hele sit liv, primært krimier og historiske romaner, men Dagbog fra en døende lydbog er anderledes end hans tidligere bøger. Det bliver nemlig hans sidste historie.

I “Dagbog fra en døende” skriver han om sig selv, og den værste nyhed man nogensinde kunne tænke sig at få. Nemlig at han er blevet terminal syg og ikke har meget tid tilbage, før han kommer til at dø. Lyt til Dagbog fra en døende lydbog gratis for, at få et intimt indblik ind i en døende persons dybeste tanker, i hans sidste tid på denne jord.

Lasse Holm var desværre så uheldig, at han blev diagnoseret til at være terminal syg, og har derfor meget begrænset tid tilbage blandt os. Så i hans sidste tid inviterer han offentligheden med ind i sit private liv i Dagbog fra en døende lydbog, hvor han deler sine dybeste tanker.

Lyt til denne yderst sørgelige, men også meget spændende biografi på lydbog “Dagbog fra en døende” gratis, for at følge med Lasse Holm gennem denne svære tid og få et sjældent indblik i en døende mands sidste tanker.

Om forfatteren: Lasse Holm

Lasse holm er født i Aarhus, 1968, og er uddannet på Grafisk Højskole København, og kan derfor godt lide selv, at lave sine illustrationer, som omfatter land og bykort i hans romaner. Lasses far var uddannet folkeskolelærer og havde interesse for det antikke Romerrige og deres guder. Det er her Lasse har fået del af sin inspiration fra.

Lasse har blandt andet udgivet de anmelder roste krimier “Romeren”, “Grækeren” og “Republikaneren”, krimier der udspiller sig i det antikke rom. Lasse Holm har også udgivet “Lodbrog Sønnernes hævn”, hvis historie finder sted i vikingetiden. I 2021 udgav Lasse “Før sidste akt”, en historisk roman, som er baseret på virkelige personer og hændelser fra guldalderens København.