Lydbøger » Dage med mildhed, modgang og mirakler

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dage med mildhed, modgang og mirakler Lydbog

4.4/5

Forfatter: Hella Joof

lydbog og e-bog

Introduktion

Hella Joof er en forfatter men også en komiker, og dette er tydeligt i bogen Dage med mildhed, modgang og mirakler. Hella Joof formår at skrive en bog, hvor dagligdagens små, dog til tider irriterende situationer, ikke bør påvirke os så voldsomt. Der findes nemlig dage med modgang, men også dage hvor alt føles normalt og godt.

I Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbog hører man om livet. Nogle dage griner man, andre dage græder man. Gennem hele bogen Dage med mildhed, modgang og mirakler bliver læseren konstant påmindet om dette.

Værket bringer et smil på læben og fungerer som en trøst at henvende sig til. Det er nemlig okay at have uens dage, hvor nogle dage er mere trælse end andre. Alle de dårlige momenter varer nemlig ikke ved for evigt. Lyt til Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbog gratis og bliv inspireret af dette skønne værk.

Informationer:

Oplæser: Hella Joof
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 10 minutter

Dage med mildhed, modgang og mirakler: Handling

I Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbog hører man en del eksempler fra hverdagens stunder. Dette gælder både de gode og de mindre gode. Hella Joof har med værket Dage med mildhed, modgang og mirakler givet nogle sjove, dog normale situationer, som de fleste har prøvet før. Det er alt fra et mirakel på dage med trængsel, til dage hvor man får et forkølelsessår inden en date. Drømmedagen og dommedagen, gode eller dårlige hårdage.

Der er flere af disse sjove og forståelige modsætninger fra hverdagen som nævnes i Dage med mildhed, modgang og mirakler. Du kan med fordel få flere af disse humoristiske dog realistiske situationer at høre i Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbog gratis.

Forfatteren Hella Joof lægger vægt på princippet om, at det er normalt at der er dage til alt. I Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbog forstår man nemlig, at der er plads til både dage med gode men også dårlige stunder.

Livet er en overraskelse, ligesom en spændende ny bog. Man bør ikke lade sig påvirke af de små nederlag, selvom de til tider kan være ret trælse. I selve situationen finder man det ikke sjovt, men længere tid efter hændelsen kan man måske grine af det hele. Hendes pointe er nemlig, at man bør samle alle livets stunder, og sætte pris på at det skete. Dette er afgørende livsvisdom som deles med læseren.

I Dage med mildhed, modgang og mirakler lydbog hører man at det er okay at være nedslået. Så længe man gør dit bedste, burde man ikke være så hård mod sig selv. Nogle gange er det også okay at lade det hele ud. Man lærer hen ad vejen, og det er okay at have dårlige dage. Husk at livet og universet ikke rotter sig sammen mod dig.

Om forfatteren: Hella Joof

Hella Joof er født i Danmark i året 1962, og er datter af en dansk kvinde samt en far fra Gambia. Hella Joof har opnået en bred vifte af opgaver i sin karriere. Hun er blandt andet en dansk skuespillerinde, filminstruktør, komiker samt forfatter. Hendes drøm om at være skuespiller blev professionelt realiseret, da hun i 1990 blev uddannet skuespillerinde fra Odense Teater.

I 2009 besluttede hun sig dog for at ændre karriereretning. Hun besluttede sig nemlig for at studere teologi på Københavns Universitet. Hendes fremtrædende karakterer i børne- og ungdomsprogrammer for blandt andet DR, vil dog være der de fleste i den yngre del af befolkningen vil kende hende fra.