Lydbøger » Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst Lydbog

4.4/5

Forfatter: Achton Friis

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst kan du tage med på en rejse til et af de mest isolerede steder her på Jorden. På grund af den store grad af isolering er det også et af de sidste steder, der ikke er blevet erobret og udforsket.

Mange ekspeditioner har tidligere forsøgt at gå mod Grønlands nordøstkyst, men før Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst er det ikke lykkedes. Lyt til Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst lydbog gratis og få del i Achton Friis og resten af ekspeditionens udforskning af dette isolerede sted.

Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst foregik i perioden 1906 til 1908 og var en yderst farefuld færd.

Informationer:

Oplæser: Fjord Trier Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Historie
Længde: 17 timer og 43 minutter

Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst: Handling

Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst lydbog fortæller en historie om rejsen til et af de mindst udforskede områder på Grønland. Faktisk fortælles det i Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst lydbog, at det er det sidste område, der er blevet befaret og erobret af verden. Mange ekspeditioner har tidligere forsøgt at nå hertil, men indtil nu er det ikke lykkes.

Det fortælles i Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst lydbog, at allerede for århundreder siden fortalte kaptajner på hvalfangerskibe historier om dette storslåede område. Lyt til Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst lydbog gratis og hør fortællinger fra dette mærkværdige land, hvor vind og strøm udgør en stor risiko, når man kommer sejlende.

I Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst tager Achton Friis og sit hold os med på en rejse og fortæller om nogle af de hidtil mest farlige ekspeditioner i mands minde. Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst foregik i perioden fra 1906 til 1908.

Achton Friis fortæller, at Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst havde masser at byde på. Det blev til en fortælling om vind og vejr, men ekspeditionen havde ifølge Achton Friis også meget andet at byde på. Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøst fortæller nemlig, at Friis og ekspeditionsholdet lærte en hel del om det oprindelige grønlandske folk.

Lyt til Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst lydbog gratis og få del i de erfaringer, som Achton Friis opnåede under sin rejse til Grønland. Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst har masser af interessant information at byde på, og det fortælles på spændende vis. Lyt til Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst lydbog og få del i historien lige nu.

Om forfatteren: Achton Friis

Den kendte dansk tegner, forfatter, kunstmaler og opdagelsesrejsende ved navn Achton Friis står bag værket Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst. I sine unge dage blev Friis uddannet ved Kunstakademiet i København, hvor han arbejdede inden for keramik, portrættegning og porcelæn. Det er dog det senere arbejde som opdagelsesrejsende og forfatter, som han i dag er kendt mest for.

Lyt til dette værk om en farefuld færd og hør fortællinger fra ekspeditionen i 1906-1908. Acthon Friis’ arbejde er anerkendt og vellidt den dag i dag, og han har blandt andet været med til at illustrere bøger om Danmarks geografi. Senere modtog han ”Fortjenstmedaljen” for sit arbejde.