Lydbøger » Dansen gennem sommeren

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dansen gennem sommeren Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bo Green Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

I Dansen gennem sommeren af Bo Green Jensen følger man de unge venner Jac og Stankelben, samt deres veninde Lisa. De tre venner er i en vemodig situation i livet, hvor de føler alt er stillestående. Der skildres nemlig i Dansen gennem sommeren lydbog hvad indholdet i tilværelsen kunne være.

De tre kammerater er nemlig arbejdsløse, og ved ikke hvad de skal stille op. De beslutter sig dog for, at deres sommer ikke skal spildes på kedelige stunder. De vil derfor skabe nogle gode minder sammen, hvilket er bedre end intet at lave. De beslutter sig derfor for at tage på en cykelferie på den solskinsrige ø Bornholm. Den første tid af deres ferie er perfekt, og intet kunne gå galt.

På en campingplads møder de en motorcykelbande, og her tager tingene sig en skarp drejning. Hvad der mon sker, kan man lytte til i Dansen gennem sommeren lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Lars Kramhøft
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 7 minutter

Dansen gennem sommeren: Handling

Bogen Dansen gennem sommeren er et glimrende værk, som formår at fremvise den søgen efter indhold i tilstedeværelsen mange individer søger. I Dansen gennem sommeren lydbog følger man en gruppe af venner, bestående af medlemmerne Jac, Stankelben og veninden Lisa. Gruppen bestående af de tre unge medlemmer har en ting til fælles, nemlig at de er arbejdsløse.

Hvordan skal man benytte tiden nyttigt, hvis man er arbejdsløs og det hele føles vemodigt? Dette er følelsen de unge venner går gennem denne specifikke sommer. For at finde ud af hvad der sker, kan man med fordel lytte til Dansen gennem sommeren lydbog gratis.

De tre unge mennesker beslutter sig for at de ikke vil spilde deres sommer på at være i et dårligt humør. I Dansen gennem sommeren lydbog hører man nemlig, at de unge er arbejdsløse og utilfredse med deres livssituation. De kan dog ikke gøre andet end at prøve at gøre tilstedeværelsen mere udholdelig og spændende. I Dansen gennem sommeren beslutter de unge sig derfor for at bruge deres sommer på fornuftig vis.

Jac, Stankelben og Lisa beslutter sig for at tage på cykelferie. De vælger at tage på cykelferie på den danske ø Bornholm. I Dansen gennem sommeren lydbog finder man ud af, at deres beslutning var en af de bedste de havde truffet. Starten på cykelferien på Bornholm kunne nemlig ikke være bedre. Hele oplevelsen føles næsten for god til at kunne være virkelig.

I Dansen gennem sommeren er de unge dog ikke på en uproblematisk cykelferie, som de ellers havde troet fra begyndelsen af. På en campingplads møder de tre venner nemlig en motorcykelbande. Motorcykelbanden hed Dark Angels. Denne bande ændrede stemningen på de unges ellers vidunderlige cykelferie. Hvad der sker efter mødet med motorcykelbanden, kan man med fordel høre i Dansen gennem sommeren lydbog gratis.

Om forfatteren: Bo Green Jensen

Forfatteren bag værket Dansen gennem sommeren hedder Bo Green Jensen. Bo Green Jensen er en dansk forfatter samt filmkritiker. Han har blandt andet været filmkritiker for filmene Far til Laura i 1991, Rose 2003 og Ava i 2012. Forfatteren har vundet en del priser for sit arbejde. Et par eksempler på priser han har modtaget er Kritikerprisen i 1986, Herman Bangs Mindelegat i 1994 samt Årets Frederiksberg Kunstner 1998.

Forfatteren har fra et tidligt stadie i sit liv været interesseret i litteratur, og han har aktivt prøvet at opnå anerkendelse for sine værker på den danske litterære scene. Dette ses eksempelvis ved hans deltagelse i et større arrangement kaldet NÅ!!80. I 1980 deltog forfatteren i Huset på Magstræde i en generations-manifestation, hvilket foregik fra 11. Til 12. oktober. Til dette arrangement mødtes repræsentanter fra lyrikkens, musikkens og teatrets verden. I 1981 debuterede forfatteren med sit værk Requiem & messe.