Lydbøger » Datter savnet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Datter savnet Lydbog

4.4/5

Forfatter: Anna Jansson

lydbog og e-bog

Introduktion

En fars savn bliver drivkraften i Datter savnet, som ender med at blive en efterforskning uden lige. Datter savnet begynder med en polterabend, der slutter tragisk og mystisk. Faderen til den forsvundne kvinde nægter at give op, eftersom der aldrig blev fundet noget lig, og Kristoffer Bark giver aldrig slip på håbet om at finde sin datter igen.

Datter savnet er den første i en ny serie om kriminalinspektør Kristoffer Bark, og denne første sag er den perfekte måde at blive præsenteret for Barks stædige personlighed. Det er en personlighed, som driver hans arbejde til altid at kunne finde et svar for enden af utallige uløste sager.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 22 minutter

Datter savnet: Handling

Datter savnet lydbog handler i første omgang om den unge Vera Bark. Vera Bark er ikke mere end 20 år gammel, og hun er på vej til at blive gift og få det liv, som hun selv og hele hendes familie har drømt om. Inden hun dog tager hul på det liv, skal hun have sin polterabend, som enhver anden brud. Men denne polterabend tager en dyster drejning, da Vera sejler afsted i en mindre robåd ud på en større sø i Datter savnet lydbog gratis. For Vera vender aldrig tilbage fra den sejltur igen.

Politiet eftersøger søen og efterforskningen kigger nærmere på alle sider af Veras liv. Da ingen spor leder nogen vegne, ser politiet sig nødsaget til at antage, at Vera blot er druknet ved et uheld i Datter savnet lydbog. Veras lig bliver dog aldrig fundet, og det er uvisheden omkring dette faktum, der bliver ved med at hage sig fast i hendes fars fortsatte efterforskning.

Datter savnet lydbog gratis er også Kristoffer Barks historie, Veras far. Han nægter at tro på, at Vera enten blot er forsvundet eller druknet ved et uheld, og han bliver ved med at lede efter svar, hvor ingen andre vil.

Efter fem år uden stadig at finde noget svar, får Bark ansvaret for en ny afdeling i Datter savnet lydbog. Her kommer hans stædighed til sin fulde, da det drejer sig om gamle sager, som politiet endnu ikke har kunne lukke. Da Bark støder på en sag, men skræmmende lighed med Veras, genåbner han endnu engang hendes sag. Barks desperation vokser for at finde ud af, hvad der skete med hans egen datter og de andre kvinder, som har sager lig Veras.

Om forfatteren: Anna Jansson

Anna Jansson er ikke ukendt med krimigenren, og det mærkes tydeligt i Datter savnet, som er den første bog i en ny serie om den stædige Kristoffer Bark. Datter savnet efterfølges at Skyggen bag dig, som fortsætter med at løse gamle sager, der trækker tråde ind i nutiden.

Tidligere har Anna Jansson også skrevet serien om Maria Wern, som udspiller sig i mere end 10 forskellige historier. Her tages læseren med til de svenske byer, hvor krimigenren også lever i bedste velgående.

En krimi af Anna Jansson er en solid krimi for enhver fan af den klassiske krimihistorie, og du kan roligt begynde på serien om Kristoffer Bark med Datter savnet som den første.