Lydbøger » Datteren

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Datteren Lydbog

4.1/5

Forfatter: Annette Heick

lydbog og e-bog

Introduktion

Datteren er et nyt og forrygende indblik i Annette Heicks liv. Siden hun var ganske spæd, har hun været en del af den danske underholdningsbranche blot fordi, hendes forældre var en del af den branche. Det har unægtelig formet hele hendes liv, hvilket hun nu lægger frem i lyset i Datteren.

Mange danskere har fulgt med Annette Heicks liv i snart 50 år, men langt de færreste danskere kender til hele Annettes spektakulære liv.

For selvom Annette har levet et liv i spotlyset, har det ikke altid været lutter lagkage eller succeshistorier med store og flotte Tv-programmer. Det fortæller Annette Heick nu åbent om i sin første rigtige biografiske roman, Datteren.

Informationer:

Oplæser: Annette Heick
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 13 timer og 29 minutter

Datteren: Handling

Datteren lydbog er den første bog fra Annette Heick, hvor hun for alvor tager blyanten i egen hånd, og fortæller sin personlige historie. Det kan nemt siges, at Annette Heick har haft et nemt liv på mange områder. Som datter til Keld og Hilda Heick vil mange måske mene, at Annette blev født ind i en familie med nemme vilkår. Men som Annette Heick fortæller i Datteren lydbog gratis, er livet i mediernes søgelys ikke altid en dans på roser.

I hele sit liv har Annette Heick måtte leve med pressens søgelys rettet mod sig. Hun har været til offentligt skue for hele Danmark, uanset hvilke beslutninger hun traf i sit liv, hvilket hun også fortæller om i Datteren lydbog. I Datteren lydbog gratis fortæller hun ærligt om store dele af sin opvækst, og hvordan hun selv fandt vejen ind i den underholdningsbranche, som hun havde set sine forældre være en del af i mange år forinden.

Datteren lydbog er en blotlæggelse for Annette Heick af hele sit liv. Her bliver taget åbenhjertigt fat på alle opture og alle nedture, som Annette Heick kan takke sine mange dagbøger for at huske på for hende. Det er også herigennem, at Annette kan finde tæt på 50 års mange følelser frem i så rige detaljer, at læseren bliver ført næsten tilbage til da det skete.

Sammen med Annette Heick følger læseren hendes liv fra spæd i en campingvogn og gennem et liv, der bliver præget af store optrædener, men også personlige ulykker. Hvis du har fulgt bare en smule med i Annette Heicks liv indtil nu, vil du ikke blive skuffet af Datteren.

Om forfatteren: Annette Heick

Der findes næsten ikke den dansker, som ikke ved hvem Annette Heick er. Siden hun blev født ind i en entertainerfamilie med Keld og Hilda, som hendes forældre, har hun ikke formået at slippe ud af underholdningsbranchen. Datteren er Annettes første personlige fortælling om det liv, hun har levet og kæmpet for i en verden, hvor pressen hele tiden ligger på lur.

Datteren er en åbenhjertig og varm fortælling om et liv, som Annette Heick selv har været med til at forme til det liv i underholdningsbranchen, som hun gerne ville have. Mange danskere har fulgt med i Annettes rejse i privatlivet såvel som underholdningsbranchen, hvor Datteren maler det bedste billede af begge dele.