Lydbøger » De 5 erotiske sprog

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De 5 erotiske sprog Lydbog

4.1/5

Forfatter: Joan Ørting

lydbog og e-bog

Introduktion

Rigtig mange af os har svært ved at tale om vores sexliv, og det er faktisk ærgerligt. I hvert fald hvis du spørger Joan Ørting, der i De 5 erotiske sprog tager fat på den udfordring.

Der er forskel på, hvem du taler med om dit sexliv. Mellem venner og veninder kan det være underholdende at udveksle erfaring og lyster. Så snart du sidder overfor din partner, er det måske en helt anden sag at udtrykke sine lyster. De 5 erotiske sprog er tænkt som en hjælpende hånd til alle parter til at blive bedre til at udtrykke deres erotiske længsler.

Informationer:

Oplæser: Joan Ørting
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 25 minutter

De 5 erotiske sprog: Handling

De fem erotiske sprog lydbog er den selvhjælpsbog, som rigtig mange parforhold vil kunne nyde godt af. Den tager fat på det emne, der kan være svært for mange, når det handler om at udtrykke sig. For selv om man er selvsikker og tilfreds i sit parforhold, kan det være svært at udtrykke sig bramfrit overfor sin partner om, hvad man har af længsler, drømme og lyster i soveværelset.

Med De fem erotiske sprog lydbog gratis bliver der set nærmere på, hvordan I kan blive bedre til at tale sammen, og om at holde gang i den seksuelle gnist i parforholdet. Det kan være, at lysten mellem jer er dalende, men I har et ønske om at finde den igen? Det kan De fem erotiske sprog lydbog også hjælpe jer med. For selv i et trygt og solidt parforhold kan det være svært at sætte ord på sine lyster.

Rigtig mange kan ikke finde de rette ord til at forklare, hvad det helt præcist er, de tænder på. For enkelte kan det også være, at de slet ikke ved, hvad de tænder på. Det kan være overraskende intimiderende, når din partner pludselig ud af det blå spørger, hvad dine lyster er.

Med De 5 erotiske sprog lydbog gratis får du hjælpen til at sætte ord på dine lyster og forklare dem til din partner. Du kan også blive en hel del klogere på dig selv, og hvad der tænder dig. I løbet af De 5 erotiske sprog lydbog får du også en række øvelser og små lege, du kan udøve med din partner.

Om forfatteren: Joan Ørting

Joan Ørting har i mange år arbejdet med parforhold og sexlivet mellem partnere. Som uddannet kognitiv terapeut og sexolog har hun flere års erfaring med at hjælpe parforhold til at sætte skub i sexlivet.

De fem erotiske sprog er blot en af hendes mange udgivelser. Her deler hun ud af sin erfaring og viden for at hjælpe læseren i sit parforhold. Hendes udgivelser tæller blandt andet også Ta’ mig og Vær åben. Begge er i samme stil som De fem erotiske sprog, der sætter fokus på gnisten i parforholdet og en åben dialog om jeres sexliv. Udover at skrive bøger holder Ørting også foredrag og workshops rundt i hele landet.