Lydbøger » De ansatte

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De ansatte Lydbog

3.6/5

Forfatter: Olga Ravn

lydbog og e-bog

Introduktion

Sci-fi romanen De ansatte er skrevet af den danske forfatter ved navnet Olga Ravn. Olga Ravn er datteren af designeren Peter Ravn og sangeren Anne Dorte Michelsen. Olga har i en årrække arbejdet hos diverse dagblade samt redaktioner eksempelvis Politiken, Gyldendal samt Information. Forfatteren vandt desuden i 2020 Politikens litteraturpris.

Skib 6000 består af en række ansatte, der både er mennesker men også ”robotter” der ligner mennesker. De får fragtet nogle ellers usete samt sjældne genstande ombord, og dette sætter et stort præg på deres sind. Deres arbejdsindsats ændres, og nye problemstillinger dukker op ud af det blå. Også personlige spørgsmål bliver stillet, og de leder alle efter svar.

Informationer:

Oplæser:Olga Ravn
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 19 minutter

De ansatte: Handling

Olga Ravns roman De ansatte er en helt unik science fiction roman, der formår at give læseren et indblik ind i et eventuelt fremtidigt univers. Ved at læse De ansatte får man nemlig et indblik ind i en fremtidig arbejdsplads, hvor der både er mennesker men også andre væsener. De ansatte foregår nemlig i det næste århundrede, og det vides allerede fra i dag at teknologi og samfundet bevæger sig hurtigt fremad.

Innovative ideer og teknologiske løsninger er i konstant udvikling, og det går særdeles hurtigt. Blot gennem få årtier er der skabt smartphones og sociale medier, og nu er der et metavers på vej. Hvis man finder dette interessant, og man gerne vil have et indblik ind i en eventuel fremtid, så kan man med fordel lytte til De ansatte lydbog gratis.

I De ansatte lydbog er man placeret på skib 6.000. Man hører i De ansatte lydbog, at Besætningen består af både mennesker, men der er også nogle ansatte der er menneskelignende. Tingene har i længere tid fungeret problemfrit, men pludseligt tager tingene sig en lille drejning. Man hører nemlig i De ansatte lydbog, at der bliver fragtet nogle genstande ombord på skibet fra planeten ved navnet Nyopdagelsen.

Der er dog noget usædvanligt ved disse genstande, og de ansatte begynder at danne relationer samt tilknytningsforhold til disse unikke genstande. Men hvorfor? Dette kan du høre i De ansatte lydbog gratis.

Genstandene påvirker såmænd også de ansattes sind, og deres arbejdsindsats er også ændret. Nogle har endda svært ved at fortsætte med deres arbejdsopgaver. De begynder at stille eksistentielle spørgsmål såsom hvad forskellen er på genstande samt at leve.

Om forfatteren: Olga Ravn

Olga Ravn er født i Danmark i midten af 1980’erne, og hun er datteren til sangeren Anne Dorte Michelsen og designeren Peter Ravn. Olga Ravn er en dansk debattør, forfatter samt redaktør. Fra Forfatterskolen er hun dimitteret i år 2010. En lang årrække efter dette har hun beskæftiget sig hos adskillige dagblade samt magasiner, eksempelvis har hun været anmelder samt skribent hos Femina og Politiken.

Hun har også i en kort stund i 2012 været redaktør hos tidsskriftet Den Blå Port. Siden 2012 har hun været redaktør for bogforlaget Gyldendal, hvor hun blandt andet arbejder med Skala-serien.

Som forfatter har hun opnået meget ros, og hendes værker har også formået at vinde litterære priser. I 2020 modtog hun eksempelvis Politikens Litteraturpris.