Lydbøger » De dybeste rødder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De dybeste rødder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Thomas Larsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Biografien De dybeste rødder er skrevet af Thomas Larsen, som er forfatter samt journalist. Han er meget kendt og rost for at skrive politikerbiografier. Dette er en biografi, hvor dronning Margrethe fortæller om Danmark og danskernes historie. Dronningen fungerer som rejselederen, og tager læseren med på en rejse gennem Danmarks historie fra start til nu.

Aldrig før har en regent været så detaljeret samt punktlig omkring Danmarks historie, og dette skyldes dronningens viden. Hun kender nemlig hver en krog af Danmark, og hun har oplevet en del store historiske begivenheder i Danmark. Dronningen fortæller Danmarks historie og sine danskerne. Fra vikingetiden til demokrati, fra stereotypiske kønsroller til kvindefrigørelsen, og fra nysgerrighed til skepsis angående globalisering.

Alt dette kan du høre mere om i De dybeste rødder lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Carsten Warming
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 38 minutter

De dybeste rødder: Handling

De dybeste rødder er skrevet af forfatteren Thomas Larsen, som også er en journalist. De dybeste rødder er en biografi af dronningen af Danmark, nemlig dronning Margrethe 2. Aldrig før har en fortælling af en royal person været så detaljeret og dybdegående. I De dybeste rødder lydbog følges læseren igennem et eventyr om Danmark, hvor dronning Margrethe 2. af Danmark er rejseføreren. Lyt til De dybeste rødder lydbog gratis for at høre mere om denne skønne samt detaljerede fortælling.

I De dybeste rødder lydbog fortæller dronningen som aldrig før, om danskerne og landets historie, og alt det som formede den nation vi har i dag. Og derfor om os selv. Alt dette fortælles af en dronning, der kender hvert eneste hjørne og afkrog af Danmark, og som har et specielt sted i den danske monarkiske historie.

I De dybeste rødder fortæller dronningen om de første danske vikinger og om en tid med en stormagt. I De dybeste rødder lydbog beretter hun om de nederlag nationen oplevede, og som næsten udryddede nationen, men også om modet til at kæmpe imod.

Man kan med fordel få De dybeste rødder lydbog gratis, hvor man møder Margrethe værende prinsesse og hendes kongelige forældre Ingrid samt Frederik. Man hører også om de nye egne hun rejser til, og de nye mennesker hun møder på sin vej.

Dronningen fortæller om de større forandringer landet har set, både da hun var tronarving og gennem hendes tid som regent. Eksempelvis skiftet fra at være et traditionelt samfund med kønsroller til rødstrømpebevægelsen. Endnu et eksempel kunne være, at man gik fra at ikke kende meget til omverdenen til en pludselig indvandring og globalisering.

Om forfatteren: Thomas Larsen

Thomas Larsen er født i Danmark i år 1964. Thomas Larsen er en dansk journalist, kommentator samt en politisk redaktør. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988, og han arbejdede som medredaktør samt kommentator på Berlingske Nyhedsmagasin. For blandt andet TV Avisen har han været politisk analytiker. Journalisten har også skrevet for hjemmesiden AnalysNorden, som drives af Nordisk Råd.

Thomas Larsen har ud over sit journalistiske arbejde også skrevet mange roste og omtalte politikerbiografier. Han har blandt andet skrevet en biografi af Dronningen af Danmark i De dybeste rødder. Han er desuden også en kursusleder på Den Journalistiske Efteruddannelse, og han er medlem af en tænketank på Center for Business and Politics på Copenhagen Business School.