Lydbøger » De elskende fra Prag

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De elskende fra Prag Lydbog

4.5/5

Forfatter: Alyson Richman

lydbog og e-bog

Introduktion

Historier fra og omkring Anden Verdenskrig vil nok altid blive ved med at ramme lige i hjertet. Dette er også gældende for De elskende fra Prag. Her bliver krigen skubbet i baggrunden for den kærlighedshistorie, der udspiller sig mellem to unge mennesker. Men selvom krigen er i deres baggrund, indtager den hurtigt en stor plads i deres liv, og de unge Josef og Lenka må træffe en række skæbnesvangre valg.

Du kan høre den uforglemmelige historie i De elskende fra Prag lydbog gratis og blive rørt til tårer, når årtier og kontinenter skiller og bringer disse to sammen igen. For skæbnen vil altid arbejde alene uden indblandinger.

Informationer:

Oplæser: Benjamin Hasselflug
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 7 minutter

De elskende fra Prag: Handling

De elskende fra Prag er historien om den unge Josef, der forelsker sig i Lenka. De mødes i 1940, da krigen stadig er ganske ny, og folket ikke er begyndt at frygte nær så meget. Alligevel fylder krigen mere og mere selv i Prag, hvor Josef og Lenka bor. Ikke mindst fordi de er af jødisk tro.

For hver dag der går, lader det til, at truslen og krigen kommer tættere og tættere på dem. Derfor griber de to unge mennesker fat i hinanden i kærlighedens desperation og gifter sig.
Som historien udfolder sig i De elskende fra Prag lydbog, kan lytteren høre, hvordan krigen alligevel formår at adskille de to.

Josef beslutter sig nemlig for at ville flygte til New York. Men Lenka insisterer på at vente. Hun vil gerne følge med sin mand, men hun vil heller ikke forlade sin familie. Hun vælger derfor at vente. Men ventetiden på de rette papirer til hende selv og hendes familie skulle vise sig at blive alt for lang og brutal, som du kan høre mere om i De elskende fra Prag.

Da der er gået 60 år, skal Josef være gæst til sit barnebarns bryllup. Her ser han pludselig en kvinde, som han aldrig havde troet, at han skulle se igen. For blandt de mange bryllupsgæster spotter han en ældre kvinde, som ikke lægger skjul på de seks tal, hun har fået tatoveret på sin underarm.

Historien i De elskende fra Prag lydbog fortæller om det skæbnesvangre genmøde mellem to elskende, der nu skal stå ansigt til ansigt med et nyt liv.

Om forfatteren: Alyson Richman

Alyson Richman blev første gang udgivet i midten af 00’erne, og lige siden har hun skrevet den ene smukke og historiske roman efter den anden. De elskende fra Prag er ingen undtagelse.

Richmans romaner er blevet udgivet i 30 forskellige lande, hvor flere og flere opdager hendes medrivende fortællinger.

Den uforglemmelige historie understreger den magt, som stærke minder kan have. Den er et eksempel på den viljestyrke, som overlevende udviser. Men først og fremmest er den en smuk historie, som er værd at lytte til. Du kan lytte til De elskende fra Prag lydbog gratis på udvalgte lydbogsplatforme. Bagefter kan du altid prøve dig med en af Richmans andre titler.