Lydbøger » De fem dysfunktioner i et team

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

De fem dysfunktioner i et team Lydbog

4.2/5

Forfatter: Patrick Lencioni

lydbog og e-bog

Introduktion

De fem dysfunktioner i et team af Patrick Lencioni fortæller os om, hvad der skal til for at skabe et godt team. Specielt er dette relevant på arbejdspladsen, hvor vidt forskellige mennesker skal kunne samarbejde om den samme opgave for at sørge for, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed. Lencioni fokuserer derfor i De fem dysfunktioner i et team på, hvordan man selv kan bidrage til et bedre samarbejde.

Lyt til De fem dysfunktioner i et team lydbog gratis og hør praktiske råd om, hvordan man kan overkomme en dysfunktionel ledergruppe. Dette sker ifølge De fem dysfunktioner i et team lydbog ved, at man selv må træde i karakter.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 5 timer og 13 minutter

De fem dysfunktioner i et team: Handling

Med De fem dysfunktioner i et team har Patrick Lencioni lagt fundamentet for, at vi skal til at beskæftige os, hvad der karakteriserer et godt team. Lyt til De fem dysfunktioner i et team lydbog gratis og følg med i denne fortælling om evnen til at samarbejde. Lencioni fortæller nemlig i De fem dysfunktioner i et team lydbog, at samarbejde er noget af det vigtigste.

De fem dysfunktioner introducerer i et team introducerer os til Kathryn Petersen. Petersen er lige tiltrådt som CEO i en IT-virksomhed, der hedder DecisionTech A/S. Hun er af sin leder sat på noget af en umulig opgave, for De fem dysfunktioner i et team lydbog fortæller os nemlig, at den ellers meget dygtige Kathryn Petersen ikke ser noget svar på det, som hun bliver stillet.

Lyt til De fem dysfunktioner i et team lydbog gratis og hør om, hvor Kathryn finder ud af, at de problemer, der findes hos DecisionTech A/S er anderledes, end andre virksomheder, som hun tidligere har været en del af. Hos denne virksomhed er der nemlig hverken problemer med økonomien, strategien eller teknologien. De fem dysfunktioner i et team fortæller, at der i stedet er en dysfunktionel ledergruppe.

Da Kathryn indser, at det er ledelsen, at den er gal med, så fortæller De fem dysfunktioner i et team os, at hun hurtigt finder ud af, hvad hun må gøre. I stedet for bare at lade tingene gå sin gang, må hun i stedet træde i karakter og blive den leder, som arbejdspladsen mangler. De fem dysfunktioner i et team fortæller, at hun på den måde kan få vidt forskellige mennesker til at samarbejde om det samme mål.

Om forfatteren: Patrick Lencioni

Patrick Lencioni har skrevet De fem dysfunktioner i et team tager fat i, hvorfor samarbejde er så vigtigt på en arbejdsplads. Det er ikke første gang, at Lencioni har gjort dette, for denne forfatter har tidligere udgivet bøger om virksomheder og specielt forhold mellem mennesker på en arbejdsplads. Disse titler tæller for eksempel ”The Advantage: Why Organizational Health Trumps Everything Else in Business”.

Det er karakeristisk for Patrick Lencionis forfatterskab, at der er stof til eftertanke. Dette gælder uanset, om man så selv sidder i en lederrolle, eller om man så er længere nede af ranglisten på i en virksomhed.