Lydbøger » De fire leveregler

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De fire leveregler Lydbog

4.5/5

Forfatter: Don Miguel Ruiz

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvem har ikke lyst til at finde en løsning for at åbne livet til det bedre? Det er præcis, hvad du får hjælp til i bogen De fire leveregler. De fire leveregler er en livsændrende bog, der hjælper dig til at forstå og genkende enhver selvbegrænsende faktor i dit liv, og hvordan du kan afskaffe den.

I De fire leveregler får du indsigt i, hvad der er med til at berøve glæden i dit liv, og hvordan du i stedet kan komme om på den anden side og genfinde glæden i dit liv.

Tilgangen i De fire leveregler er taget ud fra gammel visdom og filosofi, men omsat til et sprog, som enhver kan genkende og finde mening i. På den måde er det nemt for alle læsere at finde meningen med budskabet i De fire leveregler.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 38 minutter

De fire leveregler: Handling

De fire leveregler lydbog er først og fremmest en klargørelse over mange af de holdninger i livet, som er med til at holde dig tilbage fra at opnå dit fulde potentiale. Der kan være mange faktorer, som stjæler glæden fra livet og endda kan skabe unødvendige lidelser i hverdagen. Når du læser De fire leveregler lydbog gratis bliver du straks klogere på at genkende disse faktorer, og dermed også opmærksom på, hvordan du kan isolere dem fra dit liv.

Teorierne i De fire leveregler lydbog giver alle muligheden for et bedre og mere positivt liv. De er taget ud fra gammel toltekisk visdom, som er med til at åbne for mulighederne om sand lykke og kærlighed i livet. I De fire leveregler lydbog gratis bliver du præsenteret for fire ganske små sandheder, der alle skal hjælpe dig i din hverdag med at indse, hvad der er vigtigt.

Du skal være ren og ærlig med dine ord.

Du skal ikke tage noget som helst personligt.

Du skal ikke antage eller formode noget.

Du skal altid gøre dit bedste.

Det er De fire leveregler, som bogen antyder, at alle bør leve op til. Men som mange læsere af bogen kan skrive under på, går der ikke en dag uden, at man bryder mindst en af disse små leveregler. Det er som sådan ligegyldigt, om det sker direkte eller bare internt i dit eget hoved. 

De fire leveregler lydbog har hjulpet mange læsere med at give slip på begrænsede syn på verden omkring dem. Den har åbnet for, hvordan alle personer i alle aldre kan leve på bedste vis.

Om forfatteren: Don Miguel Ruiz

Miguel Ruiz er født og opvokset i Mexico, hvor han voksede op blandt en meget spirituel familie. Med en mor, der arbejder som healer og en far, der arbejder som shaman, er det ikke nogen overraskelse, at Ruiz har kastet sig over samme begreber i sit forfatterskab. 

De fire leveregler er blot en af Ruiz’ mange titler, som alle hengiver sig til den toltekiske visdom, og et brændende ønske om at videregive den viden til resten af verden.

Det var ikke altid meningen, at Ruiz skulle have fulgt i sine forældres fodspor. Faktisk er han uddannet kirurg, men en oplevelse, der bragte ham for tæt på døden, satte ham på sporet tilbage til sine rødder.