Lydbøger » De fire vinde

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

De fire vinde Lydbog

4.6/5

Forfatter: Kristin Hannah

lydbog og e-bog

Introduktion

De fire vinde er blevet en overvældende succes med en historie, der bevidner om en mors udødelig kærlighed til sine børn, og hvor langt en mor er villig til at gå for at beskytte dem. De fire vinde er en medrivende fortælling om et land, hvor alt ikke er, som det skal være. Alligevel kæmper folket for at finde lykken, som den amerikanske drøm bliver ved med at love dem. Det er historien om en kvinde, der kæmper sig vej gennem landet og jagten på hendes amerikanske drøm, som kvinder ikke altid har været så højrøstet omkring. De fire vinde er fremragende historiefortælling om et land i mellemkrigsårene.

Informationer:

Oplæser: Christine Albeck Børge
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 9 minutter

De fire vinde: Handling

De fire vinde lydbog starter sin historie i Texas i året 1934. Amerika er på mange områder stadig ved at komme sig over en krigstid uvidende om, at endnu en krig venter i en ikke så nær fremtid for dem. Det er trange år, hvor alt for mange mennesker lever i arbejdsløshed, mens en umenneskelig tørke spreder sig gennem landet i De fire vinde lydbog gratis.

Enhver bonde kæmper dagligt for at kunne sætte den mindste smule føde på bordet, men det bliver sværere og sværere at finde afgrøder mellem alt det visne på markerne. Det hjælper heller ikke med uregerlige støvstorme, der dagligt forsøger at begrave alt og alle i sand og støv.

Elsa Martinelli er godt klar over, at livet ikke ser for godt ud i De fire vinde lydbog, og hun ser ikke andet valg. Hvis hun og hendes børn skal have en fremtid, må de kæmpe for det. Det er derfor ikke svært at træffe valget om at drage afsted mod Californien, i håb om et bedre liv venter på dem der i De fire vinde lydbog gratis.

I løbet af rejsen beviser Elsa overfor sine børn, at selv ikke det barske landskab kan rokke ved hendes kærlighed og håb for dem. Elsas historie bliver en historie om alle mødre, der er villige til at ofre alt for deres børn og den styrke, som kvinder kan finde frem, når alt virker til at blive indkapslet i mørke. 

De fire vinde lydbog tegner et smukt og ærligt portræt af den amerikanske drøm, som en kvinde formår at indfri med afgørende konsekvenser for efterfølgende generationer.

Om forfatteren: Kristin Hannah

Kristin Hannah har tidligere skrevet store romaner, der er blevet anmelderrost til skyerne, og det er ikke anderledes med De fire vinde. Hendes tidligere roman, Nattergalen, vandt en håndfuld smukke priser, da den udkom tilbage i 2015, blandt andet Årets bedste bog hos Amazon og mange andre magasiner i USA.

Med De fire vinde har hun skrevet en smuk og hjertegribende fortælling om viljen til at overleve i en depressionstid, der påvirker alt og alle. Det er ord som ’fængslende’ og ’episk’ anmeldere har brugt om denne historie, der fortæller om en mørk tid, der unægtelig kan komme igen i vores verden.